Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért ekkora divat borotvalni...

Miért ekkora divat borotvalni a honaljunkat? Én nem borotvalnam legszivesbben csak akkor biztos kinéznének aerobikon . Miert kell borotvalni? Miert olyan divat ez? Vagy ciki ha nem borotvalod?

Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 23:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%
Nem divat hanem büdösödik, ha egy póló és egy felső van rajtad szépen átveszi a szagot..
2012. szept. 26. 23:42
 2/23 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy ciki! Életemben nem borotváltam! )) Ha én is mezitelen csiga szeretnék lenni, a fél napomat borotvákkal hadonászva kellene töltenem! Szerencsére így is fontos vagyok annak, aki szeret! )) És jól érzem magam így.
2012. szept. 26. 23:43
 3/23 anonim válasza:

Ez igazából tök egyéni dolog, de az a tapasztalatom, hogy kevésbé lesz izzadtságfoltos a ruhám, hogyha borotválom magam, mintha kicsit hanyagolnám a dolgot. Illetve illatra sem olyan kínos a dolog, hogyha borotválom... Hogy tapintatosan fogalmazzak.

Igazából, részemről nem ciki, de lehet, hogy mások máshogy gondolják, és kapsz csúnya pillantásokat, de szerintem, javarészt esztétikai okok miatt borotválkozunk. Ha valakinek nem tetszik, hogy te a természet híve vagy, ne nézzenek oda. :)

2012. szept. 26. 23:45
 4/23 anonim ***** válasza:
Nem divat kérdése,nekem így higiénikus.Nem szeretem a foltos pólót.Ha neked nem tetszik,ne csináld.Ennyi.
2012. szept. 26. 23:47
 5/23 anonim ***** válasza:
51%
Őszinte leszek: soha nem vettem észre a különbséget izzadás szempontjából a borotvált és a nem borotvált állapot között. Ez a dolog ugyanis engem is meggyőzött volna a borotválás fontosságáról. Mosakodok és desodort használok (gondolom, mint bárki más) és semmi gondom ezzel.
2012. szept. 26. 23:51
 6/23 A kérdező kommentje:
Én se vettem észre különbséget. Csak láttam hogy cikin néznek ram hogy már nő ki az öltözőben. Meg nekem az ujjatlan a kénylemes. Meg az ha nincs leszedve.
2012. szept. 26. 23:56
 7/23 anonim ***** válasza:
91%
Nekem meg az a kényelmes, ha nem szőrös. Ha elfogadod a saját álláspontodat, akkor pont ennyire egyszerű másokét is. Te nem szeretnél borotvált hónaljat, mert neked így a jó, én meg szőröset, mert nekem úgy. Én izzadós vagyok, ragadok és viszketek tőle. Akkor is mindig leszedem, ha nem látja senki, de az is tény, hogy ha a szőröset szeretném, lányként nyáron nem mennék ki úgy utcára, mert ezekben a dologban alkalmazkodom. Nem szeretem, ha bárki velem foglalkozik, ennyi.
2012. szept. 27. 07:04
 8/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ez mindenki egyéni döntése kell, hogy legyen. Én úgy érzem jól magam, ha leborotválom. Ehhez szoktam hozzá. Viszont édesanyám ennek a fordítottja. Utálom mikor kis tini töprencsek ferdén néznek rá pld. a Balatonnál. Ez mindenki magánügye. Ennyi erővel mindenkin lehetne találni valami kifogásolhatót, de ez hadd ne legyen már az.

Nem is azt kell nézni, hogy ciki vagy sem, hanem hogy mi a kényelmes. Ne foglalkozz másokkal, ne miattuk feszengj, hanem magad miatt tedd azt, amit szeretnél :)

2012. szept. 27. 08:01
 9/23 anonim ***** válasza:
Na, akkor az lenne a legjobb, ha jó szemmel néznénk egymást borotváltak és nem borotváltak, és senki nem nézne rondán senkire! )))
2012. szept. 27. 08:18
 10/23 anonim ***** válasza:
92%
mert a szőrős hónalj nőknél igénytelen! szerintem nem kéne elhanyagolniuk magukat a nőknek, csak mert párjuk van.
2012. szept. 27. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!