Gáz, ha 13 (/L) évesen esőkabátot húzok? Bővebben lent:
"Nem fognak hülyének nézni,mert esőkabátot húzok?"
Az esőkabát pont erre való, miért néznének hülyének. Aki pedig esernyővel akar szenvedni egy kiránduláson, lelke rajta...
Elsőnek igaza van! Én mondjuk pepita változatként széldzsekit hordok. Utálom az esernyőket mert rögtön lefoglaják az egyik kezem...
27/l
Iskolába, meg hasonló helyekre esernyő lenne a legjobb. Ha nagyon utálod, valami széldzseki.
Kirándulásra(túra vagy panorámaséta vagy.....) pedig sneki se isz esernyőt, mert nem tudsz vele úgy járni és kényelmetlen is, tehát oda esőkabát KELL.
Ne tartsd cikinek.
Én most 24 évesen is esőkabátot használok, ez egy átlátszó kék verzió.
Én azért szeretem, mert összehajtva kis helyen elfér és mindig ott van a táskában, ellentétben az esernyővel. Szeles időben pedig páratlan.
Tényleg kevesebben hordják, de pont ezért, mert "ciki". Ellenben igazán menő szarráázni, és utána betegeskedni hetekig... Na...
Egy képet felteszel a kabátodról? (Nem rajtad, csak kiterítve.)
Hordod azóta az esőkabátodat?
Én most vagyok 14 és ugyanezen gondolkodtam el amiről a kérdést kiírtad. Én is jobban szeretnék esőkabátban járkálni, de alig látok valakin. Én is vettem egy ilyet, csak zöld. És átlátszós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!