Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért ekkora divat borotvalni...

Miért ekkora divat borotvalni a honaljunkat? Én nem borotvalnam legszivesbben csak akkor biztos kinéznének aerobikon . Miert kell borotvalni? Miert olyan divat ez? Vagy ciki ha nem borotvalod?

Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 23:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
nő vagy basszus?:S akkor elég igénytelen lehetsz... most egy kis apró borosta más... vagy ha éppen gyantáztatni szeretnéd. pasinál azért máés a helyzet, bár azért igényesebb, ha egy férfi is leszedi ott a szőrt, hioszen nem épp gusztusos látvány, ha a kutya csimbókban lóg ott, ha izzad :S
2012. szept. 27. 11:21
 12/23 anonim ***** válasza:
46%
Felejtsük már el ezt az "igénytelen" szót! Évek óta ezzel jön minden borotvafan, hogy igénytelen, aki nem kopasz! Ennek semmi köze az igénytelenséghez! De, de, én igényes vagyok, bizony, zenére, színházra, irodalomra, filmre, képzőművészetre, stb. A szőr viszont nem érdekel. Szerintem meg az igényes ember a természet része és minél kevesebb mesterséges, mesterkélt stb. van rajta, annál jobb. És attól, hogy valaki tök kopasz a fülétől a bokájáid még semmiféle igényt nem mutat fel, csupán azt, hogy sok időt szán a külsejére. Kérdés, hogy belülre is jut-e ebből a fenenagy "igényből"....
2012. szept. 27. 11:31
 13/23 anonim ***** válasza:
90%
hát elég undorító látvány már ne is haragudj amikor nyáron az izzasztó melegben ennél egy jóízűt és meglátsz egy vicsorgó hónaljkutyát elcsöppenni... karon a pihés, combon meg akárhol a kis pihés szőke szőr elfogadható, de a fekete burjánzat..!! se hajat se körmöt ne vágj akkor, legyél ogre..
2012. szept. 27. 12:15
 14/23 anonim ***** válasza:
90%
Hát nem tudom, én már akkor kényelmetlenül érzem magam, mikor két intim gyanta között ugye kinő a szőr, de annak kell egy bizonyos hosszúság, hogy a kozmetikus le tudja szedni. És akkor ez intim terület, a hónalj nálam teljesen alap, ahogy mondjuk a láb is. Én magam nem tudnám elképzelni saját magam szőrös hónaljjal, kényelmetlenül érezném magam. Nem tudom, hogy higiénia szempontjából mennyit számít, mivel erről is elég erősen megoszlanak a vélemények, de én sokkal "tisztábbnak" érzem magam, ha le van szedve. Persze ez én vagyok. Ha neked tetszik szőrösen, akkor hordd úgy, csak akkor ne háborogj, ha kapsz pár negatív kritikát. Ez valahogy manapság már olyan, minthogy mindennap megfürdünk.
2012. szept. 27. 13:03
 15/23 anonim ***** válasza:
90%
De egyébként akár hiszed akár nem ez nem most lett ekkora divat. Az ókori nők már akkor igyekeztek minél szebben kinézni, a cukorgyanta pl egy ókori recept. A 19. században pedig az úri hölgyeknél szintén alap volt a szőrtelen hónalj, csak akkoriban ezt csipesz segítségével oldották meg. A szőrös láb már nagyobb gond volt, de hogy az se legyen nagyon gázos, kifeküdtek egy kicsit a napra, hogy kiszőküljön. No tényleg csak egy kicsit, mert a fehér bőr szintén alap volt :D Szóval ez nem olyan új keletű dolog, mint ahogy sokan hiszik. Csak egyszerűen ma jobban előtérbe került, mert egyszerűbb leszedni és jobban látszik, ha mégse sikerült. Lásd pl strandon, vagy simán nyáron egy trikóban.
2012. szept. 27. 13:20
 16/23 anonim ***** válasza:
65%
nő vagy???? mert akkor nagyon gusztustalan egy nő ne legyen már szőrös... SEHOL a pasiknál más ha valakinek fekete és dús a hónalján a szőr akkor szedje le de pl a barátomnak ilyen alig látható világos barna soha nem borotválja és használ izzadságátlót(old spice szerintem ez a leghatásosabb) és soha nincs hónalj szaga
2012. szept. 27. 14:46
 17/23 anonim ***** válasza:
szerintem nem véletlenül van az ott, minthogy a fejünkön sem a haj...
2012. szept. 27. 21:25
 18/23 anonim ***** válasza:
ha van is értelme annak, hogy ott van, nyilván azért, hogy felszívja a kellő nedvességet, de manapság feltalálták a dezodort, szóval ma már felesleges ott lennie.
2012. szept. 28. 09:04
 19/23 A kérdező kommentje:
Én nm használok dezodort sem
2012. szept. 28. 12:58
 20/23 anonim ***** válasza:
90%
Gratulálhatsz magadnak. És fürdeni legalább szoktál?
2012. szept. 29. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!