Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vannak még nőies lányok is?...

Vannak még nőies lányok is? Vagy már csak a lazaság meg a sportosság menő?

Figyelt kérdés

Valahogy azt tapasztalom, hogy a nőiesség kezd egyre ritkább jelenséggé válni. Sokan mintha cikinek tartanák.

Ráadásul ez nemcsak a külsőben, hanem a belső tulajdonságokban is megnyilvánul.

2013. márc. 9. 18:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én a leírásnak többé-kevésbé megfelelek 23 évesen szóval vannak ilyen lányok még. Keresgélj tovább csak kicsit nehezebb a dolgod. Érdemes olyan helyen keresgélni ahol ahová intelligens lányok járnak, és ha még jól is néz ki már megtaláltad :)
2013. márc. 9. 23:52
 12/15 anonim ***** válasza:
93%
Oh, tehát a társadalmi elnyomásoknak engedő nőt szeretnél magad mellé. Aki nem lázad, elfogadja sorsát, és mindig mosolyog akkor is, ha legszívesebben pofán vágna. Vannak ilyenek.
2013. márc. 10. 08:52
 13/15 anonim ***** válasza:
én meg sportosan nem tudok öltözni nincs is sportcipőm csak magassarkú és nem hordok nagyon farmert sem csak ritkán és mosolygós vagyok meg is kérdezték tőlem hogy én mindig ilyen vagyok? mert,hogy koránreggel volt.
2013. márc. 10. 12:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Jajj, könyörgöm...

Ne kezdjük már ezt a szoknya kontra nadrág vitát. Épp elég, ha minden nadrágos kérdésnél benyögöd a véleményedet, mindig ugyanazt hangoztatva.

2013. márc. 10. 12:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, hogy jön ide a szerény? A szerény nem női tulajdonság, csak egy tulajdonság. Szerény egy férfi is lehet.
2013. márc. 11. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!