Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak a suliban, hogy...

M@x kérdése:

Mit csináljak a suliban, hogy lazább/menőbb legyek?

Figyelt kérdés

Hajammal kéne valamit (jó, menő, divatos frizura) meg a viselkedésemmel.

SEGÍTSETEK!!!

Új suliba jöttem tehát szinte tiszta lappal indulok

2012. jan. 18. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy ezt kell írnom, de legyél bunkó, köcsög, mert manapság sajnos ez a menő. :(
2012. jan. 18. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:

hát fogalmam sincs mi állna neked jó...lehet vágasd le a hajad tar kopaszra...

vagy ültess póthajat xD

2012. jan. 18. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:
közvetlen,vidám légy és laza, kezd el deszkázni, bmxezni, és sokat röhögjél az idétlen osztálytársakkal, csatlakozz hozzájuk, inni csak módjával tedd, inkább a humorérzéken van a hangsúly, de az nagyon nagyon fontos ahhoz hogy arcnak tartsanak
2012. jan. 18. 21:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Haj: mindegy, vághatod, tépheted, csak NE zselézd..! :s és ne nyald le, ill. ne legyen taraj (gondolom nem vagy punk..) vagy ne legyen b*zis .: )

[link] pl. egy ilyen haj tetszik nekem (el tudnám képzelni a barátomon..)

Viselkedés: ahogy írták fentebb: humor az nagyon fontos. a csajokkal ne legyél bunkó azt nem szeretjük.:3

szerintem is elkezdhetsz BMX-ezni vagy deszkázni, de a zenélés (gitár, dob) is nagyon jó. szerintem.: D

2012. jan. 19. 10:23
 5/5 A kérdező kommentje:

Jajj, köszönöm a válaszokat!!!

Én is olyasmi hajra gondoltam, ezzel csak megerősítettél, köszönöm!

Deszkázni, már deszkázok.

Gitárom is van, csak nem tudom hogy hogy kezdjem el. :)

Inni meg NEM fogok... nem vagyok az a fajta... talán nyári táborban :DDD

2012. jan. 19. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!