Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vannak még nőies lányok is?...

Vannak még nőies lányok is? Vagy már csak a lazaság meg a sportosság menő?

Figyelt kérdés

Valahogy azt tapasztalom, hogy a nőiesség kezd egyre ritkább jelenséggé válni. Sokan mintha cikinek tartanák.

Ráadásul ez nemcsak a külsőben, hanem a belső tulajdonságokban is megnyilvánul.

2013. márc. 9. 18:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom, hogy most a menő, meg azt sem, hogy mi számít nőiesnek. Én pl. nem hordok magassarkút, szoknyát ritkán, nincs kint semmim a ruhából és nem sminkelek. Tehát ezek szerint gondolom ez nem számít nőiesnek.. De nem érzem magam kevésbé nőnek másoknál, és nem azért nézek ki így, mert egyenlő akarok lenni a férfiakkal. Egyszerűen a ma divatos női ruhák nem tetszenek, nem én vagyok bennük.

Tapasztalatom szerint sok nő nagyon ad magára, de belsőleg igénytelenek. Lehet miniszoknyába és 20 centis magassarkúban járni, de ettől még nem lesz valakiből nő. Egy nőben kell lenni szépérzéknek és finom visszafogottságnak. Egy nő tele van titokkal, ami úgy nem működik, hogy mindenemet kirakom a kirakatba.

2013. márc. 9. 18:57
 2/15 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem a nőiesség nem a miniszoknyán és a 20 centis tűsarkakon múlik.

Én nőiesnek gondolom magam. Szinte mindig szoknya-blúz van rajtam, de a szoknya térdig ér, és a blúz se mélyen dekoltált. Hosszú hajam van, kontyban vagy copfban hordom, kicsit sminkelek, vagy balerinacipőben vagy hagyományos körömcipőben járok.

Zenélek, koncertkritikákat írok. De itthon felveszem a hagyományos nő szerepét, aki meleg vacsorával várja a párját. Lehet, hogy ciki vagyok :)

2013. márc. 9. 19:03
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk sulin belül az osztályban cikiznek azért mert ,, lányos" cuccokban járok, amúgy többi lány ruhái: DC cipő, szakadt széthordott farmer... Én balettozom és már ez is lányos mozgásnak bizonyul szóval gáz!!
2013. márc. 9. 19:05
 4/15 A kérdező kommentje:
2: Dehogy vagy ciki! Ellenkezőleg, örülök hogy vannak ilyen lányok/nők is!
2013. márc. 9. 19:07
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Húú nekem nagyon nem jön be ez a deszkás cipő és hasonlók.. Persze mindenkinek van szerintem egy "mélypontja", ami nekem 13-14 évesen volt és beszerez ilyen dolgokat, de nekem nem tartott sokáig. Most már hál' isten kezdek abba a korba érni, hogy nyugodtan hordhatok magassarkút.:)

Szoknyát nem hordok sokat pedig elvileg szép lábaim vannak, majd talán nyáron. De nadrágban is lehet valaki nőies.

Egyenként mindenkinek melegen ajánlom a coco chanel filmet. Na ő egy igazi nő volt.

17/L

2013. márc. 9. 19:26
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem a kedvemtől függ hogy öltözök fel.
2013. márc. 9. 19:46
 7/15 anonim ***** válasza:
92%

Én a mai tini és huszonegyéves lányokon látok ilyen ruházatot. Pl. dzseki, farmer és lapos cipő. Ez nem számít nagyon szexinek, de legalább kényelmes. Egy tinilánynak nem is kell túl csicsásnak lennie, én például ellenzem a magas sarkút, mert nekem tönkretette a lábamat. Igaz már 31 vagyok, de nem bírok huzamosabb ideig 6 centinél magasabb sarkokon menni, mert megőrülök. 15 éves koromtól kb. 22 éves koromig csakis magasabb sarkú cipőim voltak.

Most már inkább a csinos, de laposabb a favorit.

Karcsú vagyok, de inkább a farmert szeretem, mert az kényelmes viselet. Sminkelni szoktam enyhén, és nőies felsőket és blézert vagy szövetkabátot hordok.

Tehát összességében nőiesen öltözködöm, de a kényelem a legfontosabb.

2013. márc. 9. 20:26
 8/15 anonim ***** válasza:
84%
1: Ki határozza meg, hogy mi a nőies? 2 : Kinek mi a nőies... 3: Nem, az egész világon élő három és félmilliárd nőből mindegyik laza és sportos.
2013. márc. 9. 21:27
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, le tudod írni, számodra milyen egy nőies nő haja, sminkje, ruházata, cipője, viselkedése? Akkor relevánsabban tudnánk választ írni. Vagy képeket is mutathatsz.
2013. márc. 9. 22:56
 10/15 A kérdező kommentje:

Úgy értem, hogy szeret szoknyákat/ruhákat hordani, ápolt, kedves, mosolygós, vidám, visszafogott, szerény, nem jár minden hétvégén ivós buliba.

Nekem úgy tűnik, hogy ezek a tulajdonságok külön-külön is ritkaságnak számítanak, pláne együtt. Ezért tettem fel a kérdést, hogy lesz-e esélyem egyszer egy ilyen lánnyal megismerkedni, vagy inkább tegyek le a dologról és kezdjek el kompromisszumokat kötni.

2013. márc. 9. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!