Melltartóval kapcsolatos kérdések. Válaszolnátok?
Kb hány darab van neked?
Mennyit hordasz közülük?
Mennyibe került, mennyi ideig bírja, milyen márkájú? (Ezt melltartónként külön-külön leírnátok?)
Négy van, amit hordok, ezek olcsó teszkósak, ezervalahányszáz forint két darab. 3-4 hónapig jók, aztán már nem tart a formájuk. Akkor már csak futáshoz veszem fel őket sportmelltartó alá.
Van otthon néhány intimissimis, azok elég drágák, 8-9 ezer darabja. Viszont évekig jók. Csak most kissé meghíztam, ezért jelenleg nem jók rám, de ha visszafogyok, akkor megint azokat fogom hordani.
Köszönöm a válaszod!
Én mostanában Takkósat hordok, mert ott könnyen találok jó méretűt, viszont tényleg pár hónap alatt kinyúlnak és semmi hasznuk.
Van egy triumph-om, viszont az nem jó. Meg sem akartam venni, csak anya erőltette. Most meg bánom hogy csak ott hányódik a szekrényben. Meg vettem egy nagyon szép mintásat a New Yorkerben 4000 ft-ért, és hosszabb távon az sem kényelmes.
Úgyhogy már nem merek drágábbat venni, mert félek hogy nem lesz jó, de az olcsó meg pár hónap alatt tönkremegy. :(
10 van összesen(+2, amit tényleg sosem hordok), ebből kb. 3-at hordok rendszeresen, a többit alkalmanként, meg majd nyáron többet fogom a pánt nélkülit/cserélhető pántosat.
Amit rendszeresen hordok, az egy intimissimis testszínű, nincs meg régóta, egyelőre tökéletes, 2500 Ft volt, ha jól emlékszem. A másik kettő tescos,
/elküldtem véletlenül/
Ezervalahányszáz volt együtt, és nagyon szeretem, mert kényelmes(kicsit szoros talán a körbe, de nem érzem), viszont minőségileg biztos rosszabb mint a másik.
Ami még említésre méltó, az egy pántnélküli a New Yorkerből, 3000 Ft volt, nagyon kényelmes, megmarad rajtam is, mert szilikoncsíkos, szerintem minőségre is a tökéletes, de nem sokat hordom, mert egyrészt kímélem, másrészt push-upos, és ez rajtam nagyon meglátszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!