Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Válaszolnátok a kérdéseimre...

Válaszolnátok a kérdéseimre az UGG csizmával kapcsolatban? Lent vannak a kérdések.

Figyelt kérdés

nagyon bénán néz ki ha valakinek vékony a lábszára,és UGG csizmát vesz fel?

milyen nadrággal hordható?

milyen kabáttal?

titeket nem cikiztek ki az utcán,amikor ebben a csizmában voltatok?

ha piszkos lesz,hogy kell letakarítani?

alulról nem fázik benne a lábad?

2012. okt. 13. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:

én egy kérdéssel hadd kérdezzek vissza, mert ezzel sok bosszúságot megspórolnék a válaszolóknak:

te eldöntötted, hogy ilyen csizmát akarsz, neked tetszik, és akárki, akármit mond, ezt fogod hordani, és csak megerősítésre vársz, és a negatív válaszolókat kiosztod?

mert akkor pl. az ez első kérdésre tök fölösleges kapásból válaszolnunk

2012. okt. 13. 20:59
 2/4 A kérdező kommentje:
igen.igazad van:) köszönöm szépen:)
2012. okt. 13. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Max saját tapasztalatot tudok mondani...tavaly télen vettem először és utoljára is szerintem. Meleg volt, kényelmes meg minden, de a téli viszontagságokat nem nagyon bírta. Hamar kikopott a talpa, de teljesen úgy h szinte kilyukadt, meg amikor sózták az utakat és ha rá került a sós lé a nyoma megmaradt a csizmán, hiába takaritgattam mindenhogy. Ha legközelebb is vennék magamnak (ami kizárt), akkor nem télre venném, hanem hideg, száraz őszi napokon viselném.
2012. okt. 13. 22:02
 4/4 anonim válasza:
nekem van egy rövidszárú, viszont én ilyenkor hordom, nem télen a hóban, arra nem alkalmas az a szivasz vagy milyen talpa van.. max ha tudsz beszerezni márkásabbat, aminek gumitalpa van ;)
2012. okt. 16. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!