Válaszolnátok pár kérdésre hajvasalókkal kapcsolatban? Előre is thanx
Én egy szerbiai 12 éves lány vagyok, aki hajvasló vásárlás előtt áll. Mivel ez lenne az első hajvasim lenne pár kérdésem. Én indítottam a Szerintetek a Remington S2002 vagy a Remington S9950 hajvasaló a jobb? Esetleg egy másik márka? Várom véleményeiteket! kérdést.
Továbbra is várom a véleményeiteket saját hajvasalóitokkal kapcsolatban. És természetesen örülnék ha leirnátok a márkáját, pontos típusát.
És most jöjjenek a kérdések:
1.Az újabb fajta hajvasalók már mind olyanok amik "csökkentik a haj elektromos feszültségét" vagymi? (itt leginkább gondolok ezekre: remington s9950, remington s9000, imetec bellissima creativity, imetec salon expert, remington s1051)
2. A fent említett hajvasalók megfelelnek a hajamnak?: természetes szőke (nem platina), hullámos, vékonyszálú, nagyon picit töredezett
3. Jobbak ezek a hajvasalók mint márkán belül a többi típus, vagy más márkák (kínai hajvasalók, tony'n'guy, vidal sassoon, babyliss, stb.....)
4. Oriflame hajvasalók jók?
Most eddig még ennyi, de lehet h később bejgyzésben kérdezek még mást is. Köszi annak, aki elolvasta, annak meg mégjobban aki válaszol! :)
Ui: Ne írjatok olyanokat, h mind1 milyet veszel úgyis...., stb.....
Még 1xthx: Metty
én remington párti vagyok. A fodrászomnak is az van, meg a barátnőim többségének. Azonban nem kell nagyon drágára gondolni..kb 8000ért jutottam hozzá.
Mondjuk én ritkán vasalom a hajam, azért nem is akartam nagyon nagyon drágára beruházni, mert tudtam hogy csak ott fog állni..s hébehóba használom.
De én ilyen oriflame nevűt bizti nem vennék. Csak márkásakat.Remington vagy Belissima.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!