Akik gyakran mennek szoliba! Válaszolnátok pár kérdésre?
ma voltam először szoliban. (nyáron jól lebarnultam és most elmentem 12 percre szoliba mert most már csak tovább barnulok és nem égek)
Tehát,
-az normális hogy elkezdett izzadni a hátam ?:D tehát mikor vége volt konkrétan vizes volt néhol a gép...
-Aztán, láttam ilyen drága krémeket (800-1000) forint .Ezek mire jók?
-érdemes bérletet venni ?
-Ugye most h barna vagyok , akkor elég ha hetente egyszer 12 percre megyek szoliba és akkor barna is maradok ? (jó nyilván tudom h ez bőrtípus függő , de tapasztalatodat írd pls)
(mert van aki azt mondja h ő csak néha megy szoliba...én azt hittem h folyamatosan kell járni mert ha egyszer bemész akkor az nem elég semmire....vagy akkor már elég ha megvan a szín és ilyenkor úgymond csak "felfrissíted"?)
Köszi!
1. igen normális
2. jobban barnulsz tőle, meg hidratálják a bőrt, én nem használok.
3. érdemes, mert olcsóbb a percdíj
4. én barna maradok, de igen, fel kell frissíteni, az elején mentem heti 3-4-szer, mostanában 1-2 hetente egyszer, kb 14 percre (fehérbőrű vagyok, nehezen barnulok).
Kielégítő válaszokat adtam?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!