Válaszolnátok pár hajszínezővel kapcsolatos kérdésemre?
Sötétbarna hajam van, még soha nem volt festve. Ki szeretnék próbálni valami mást színt (világosbarna vagy valamilyen vöröses árnyalatot szeretnék).
Viszont... az ilyen 6-8 hajmosásig tartó színezők tényleg kikopnak pár hét után? Mert nem akarom elveszteni az eredeti színét csak egy kis változatosság kéne =) Sötétbarna hajat színezővel lehet világosítani? Melyik az a márka ami esetleg nektek bevált vagy megbízható?
Köszönöm szépen a válaszokat=)
Színezővel világosítani nem nagyon fogsz tudni, úgyhogy a világosbarnáról tegyél le. Egy kis vörösesség még talán benne maradhat a hajadban.
Én a Palette tasakos színezőjét használtam egy időben, ez is 6-8 hajmosásig tart. Tényleg hamar kijön a hajból, viszont egy ideje már nem látom a boltokban. Szerintem kivonták a forgalomból (én is kerestem...). Más színezőt pedig nem ismerek, ami ennyire hamar kijön a hajból. Lehet, hogy van pl. fodrászkellékesnél, de drogériákban, hipermarketben nincs.
A tartós színezőkkel (ami 24, 28 hajmosásig tart) viszont vigyázz, mert azok olyanok mint a rendes hajfestékek. Bár ez is egyénfüggő, de a legtöbb embernek meg kell várnia mire lenő.
Esetleg még a hennás színezőkön gondolkozz (pl. a Logona-nak vannak ilyen termékei). Azok adhatnak egy vöröses árnyalatot a hajadnak. Viszont személyes tapasztalatom nincs ezekkel kapcsolatban, nem tudom milyen hamar kopik.
Utolsó vagyok.
A Tescoban azért tényleg nézz körül (ahogy első válaszoló írta), mert ott régen elég sok kimosható színező volt, hátha maradt még néhány üzletben...A környékünkön lévőkben sajnos nincsenek már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!