Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Válaszolnátok pár kérdésre...

Válaszolnátok pár kérdésre hajvasalókkal kapcsolatban? Előre is thanx

Figyelt kérdés

Én egy szerbiai 12 éves lány vagyok, aki hajvasló vásárlás előtt áll. Mivel ez lenne az első hajvasim lenne pár kérdésem. Én indítottam a Szerintetek a Remington S2002 vagy a Remington S9950 hajvasaló a jobb? Esetleg egy másik márka? Várom véleményeiteket! kérdést.

Továbbra is várom a véleményeiteket saját hajvasalóitokkal kapcsolatban. És természetesen örülnék ha leirnátok a márkáját, pontos típusát.

És most jöjjenek a kérdések:

1.Az újabb fajta hajvasalók már mind olyanok amik "csökkentik a haj elektromos feszültségét" vagymi? (itt leginkább gondolok ezekre: remington s9950, remington s9000, imetec bellissima creativity, imetec salon expert, remington s1051)

2. A fent említett hajvasalók megfelelnek a hajamnak?: természetes szőke (nem platina), hullámos, vékonyszálú, nagyon picit töredezett

3. Jobbak ezek a hajvasalók mint márkán belül a többi típus, vagy más márkák (kínai hajvasalók, tony'n'guy, vidal sassoon, babyliss, stb.....)

4. Oriflame hajvasalók jók?

Most eddig még ennyi, de lehet h később bejgyzésben kérdezek még mást is. Köszi annak, aki elolvasta, annak meg mégjobban aki válaszol! :)

Ui: Ne írjatok olyanokat, h mind1 milyet veszel úgyis...., stb.....

Még 1xthx: Metty

2009. nov. 23. 21:38
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2009. nov. 27. 21:18
 12/21 anonim ***** válasza:
Szia. Nem kell bele avokádós patron! Ezt valami idióta elterjesztette! Nem kell patron bele, és cserélni sem kell benne semmit! Imádom full szuper, 10 hónapja van meg, napi 1x vasalom a hajam. Nem roncsolja pedig ahogy írtam 230C°-on csinálom :) Ráadásul az én hajam az az igazi dús vastagszálú "sörény" és szép lapsimára meglehet vele csinálni :)
2009. nov. 28. 11:38
 13/21 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Köszi a választ, több mint valószínű, h akkor az s9950 lesz. Persze ha találok! (remélem)
2009. nov. 29. 20:41
 14/21 A kérdező kommentje:
De azért még írjatok! Szeretnék még olvasni a hajvalóitokról! :)
2009. nov. 29. 20:50
 15/21 A kérdező kommentje:
Em meg dejó neked h ilyen hajad van. Nekem nagyon-nagyon sok van, és nagyon vékonyszálú, szóval nem lehet valami könnyen kezelni :(
2009. nov. 30. 16:28
 16/21 anonim ***** válasza:
Hidd el egy ilyen sörényt sem könnyű kordában tartani :) Majd meglátod milyen szép lesz mikor először kivasalod vele :) Hú majdnem sírtam olyan boldog voltam :)
2009. dec. 1. 16:33
 17/21 A kérdező kommentje:
XD. Azt elhiszem. Azért nem lehet könnyű dolgod neked sem. :) Szerintem én is így leszek vele, mmint h olyan boldog leszek :) Em neked van/volt ilyen "elektromos feltöltöttség" a hajadban? Mer tod nekem ilyen szétállós. Ha igen, akkor ez csökkenti ezt az izét?
2009. dec. 1. 19:34
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen nekem is így ,,száll,, a hajam, szóvel megvan az elektromosság is :) de ahogy kivan simítva nincs ilyen gondom.
2009. dec. 2. 17:54
 19/21 A kérdező kommentje:
Akkor jó. :) Előre örülök ha nem lesz olyan:) mert ha körkefével egyenesre szárítom, akkor nagyon-nagyon száll, és az egyenesség, csak 2 napig tart, de nem is olyan nagyon egyenes. Em. neked hány napig marad egyenes, és milyen hosszú a hajad? Mert az enyémnek az eleje mellemig ér, a hátulja meg váll alatt valahol. Nahát ezt jól megmondtam. XD
2009. dec. 2. 18:31
 20/21 anonim ***** válasza:
56%
hát nekem babyliss van és nagyon bevált de ez nem csak hajvasaló hanem vannak ho [link] különböző göndörítő fejek is
2010. jan. 9. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!