Lányok! Melltartóval kapcsolatban válaszolnátok valamire?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy a melltartópántotoknak a dupla részét hordjátok elől vagy pedig az egyszerest. Tehát a dupla rész az a melletek fele van, vagy pedig a lapockátok felé. Remélem érthető vagyok. :)2010. dec. 30. 19:01
1/12 anonim válasza:
nekem a lapockámnál ált. de attól függ, mennyire kell meghúzni, mindig úgy van, hogy elérjem a kis kapcsot rajta, ha esetleg lazítani, szorítani kell
20Ł
3/12 anonim válasza:
Szerintem tök mindegy,hogy hogy van, nem szoktam figyelni.
4/12 anonim válasza:
duplarészes elöl, hogy tudjak igazítani rajta, ha kell.
5/12 anonim válasza:
Én nekem mindig hátul van, boltban is úgy van felakasztva.
6/12 anonim válasza:
Nekem elől van, hogy tudjak igazítani a kapcson. Nem egy szép látvány, de igyekszem elrejteni.
7/12 anonim válasza:
Én mindig előre rakom, hogy ha bármi történne, akkor meg tudjam húzni
8/12 anonim válasza:
Nekem olyan a melltartó méretem, hogy csak olyan melltartót találok aminek oda van varrva a pánt:( szóval a lapockámnál van.
18L
9/12 anonim válasza:
A lapocka részen van mindig, hogy ne nyomja elöl a mellkast és a teherbírást segíti a hát felől.
10/12 anonim válasza:
nekem mindig hátul van. ha meg kell igazítanom, akkor barátnők kisegítenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!