Budapestiek válaszolnátok?
Inkább Arénába menj, Westend az olyan mint egy szardíniás doboz, annyian vannak. Arénában ilyenkor is lehet kényelmesen nézelődni.
Nem tudom hova mennél, a legtöbb helyen 20% kedvezémnyt adnak.
Kiindulhatsz abból, hogy pl. Mangoban egy farmer 9-14 ezer között van, pólók 3-6 ezer, pulcsik 3- 10 ezer stb. ezekből jön le a 20%. Tally Weijlben is ilyesmi árak vannak.
Jópár cuccot fogsz tudni venni ennyiből, de azért bőröndöt ne hozz, sajnos túl sokat nem fogsz tudni.
Kérdés mennyiért jössz fel szegedről, mennyi a benzin/ vonat ára, érdemes- e ennyit rákölteni (és több óra utazást) meg hogy ott milyen üzletek vannak.
Amúgy sokan túlmisztifikálják a G- napokat annyira nem nagy szám, már jó ideje nem megyek, mert hiába adnak egy kis kedvezményt, sokszor nincs már méret a kirakott cuccokból, meg pl. volt, hogy Mangoban 40 percet vártam a próbafülkére és utána újabb ugyanennyit a kasszához. Volt ahol próba nélkül vettem már inkább, mert nem akartam újabb órákat ott lenni.
Mondjuk nekem a Zara a kedvencem, az meg sosincs benne az ilyen akciókban, így emiatt sem érdekel annyira :)
25L
40-50 ezerből szerintem elég sok mindent tudsz venni.:D Márkás farmerek WestEnd-ben 4000-nél kezdődnek, pólók 1500-nál, pulcsik 2000-nél, cipők kb. 5000-nél, csizmák is 5000-nél.
Szerintem ha farmert akarsz, akkor Tally Weijl-ben vedd, ott 6000-ért már nagyon jók vannak. Pólók/ingek H&M, C&A. Csizmák H&M, NewYorker, Players Room. Jeans Club-ban nagyon olcsó Philip Russel cuccok vannak, pl. pólók 500-ért, és szerintem van amelyik jól néz ki.:D A jó télikabátok 7000-nél kezdődnek kb.:)
Ezek a válaszok nekem is jól jöttek,köszi.:D:D:D
(Bocsi,hogy nem válaszoltam a kérdésedre.)
Ja,és sztem a West Endbe ne naon vegyél felsőt (nem tom már a márkáját.)én vettem 3 ezerért (tom,h nem drága,de általában 1-2 ezerért szoktam venni) és nemsokára lejöttek róla a kis gyöngyfélék.:(:S Pedig naon szép volt,és most is csak ez az egy a hibája,de eléggé látszódik,szal inkább nem veszem fel.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!