Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Budapestiek válaszolnátok?

Budapestiek válaszolnátok?

Figyelt kérdés
Október elején lesznek ugye a glamour napok és a 20% kedvezmények.Unom Szegedet és arra gondoltam 10.-én felmegyek Pestre vásárolni a Westendbe.Vannak ott olcsó ruhák? Kb milyen árkategóriában? Érdemes lenne felmennem ?
2010. szept. 10. 22:07
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem megéri.ki lehet fogni nagyon jól dolgokat.:)
2010. szept. 10. 22:12
 2/8 anonim ***** válasza:
simán. egyébként az utóbbi időkben a G-napok alatt azok az üzletek is leáraznak, akik nem vesznek részt benne. tiszta haszon :)
2010. szept. 10. 22:33
 3/8 A kérdező kommentje:
hu remélem akkor sok mindent tudok venni :D köszönöm szépen :) szerintetek 40-50 ezerből mennyi mindent tudok venni ezeken a napokon ? :O
2010. szept. 11. 12:41
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem igen,bár nem tudom milyen boltokba szeretnél menni.
2010. szept. 11. 14:15
 5/8 A kérdező kommentje:
ami útba esik :D nem jártam még soha a Westendbe.. ebből a pénzből amit írtam sok mindent tudok venni ? ami az árakat illeti úgy értem
2010. szept. 11. 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Inkább Arénába menj, Westend az olyan mint egy szardíniás doboz, annyian vannak. Arénában ilyenkor is lehet kényelmesen nézelődni.

Nem tudom hova mennél, a legtöbb helyen 20% kedvezémnyt adnak.

Kiindulhatsz abból, hogy pl. Mangoban egy farmer 9-14 ezer között van, pólók 3-6 ezer, pulcsik 3- 10 ezer stb. ezekből jön le a 20%. Tally Weijlben is ilyesmi árak vannak.

Jópár cuccot fogsz tudni venni ennyiből, de azért bőröndöt ne hozz, sajnos túl sokat nem fogsz tudni.

Kérdés mennyiért jössz fel szegedről, mennyi a benzin/ vonat ára, érdemes- e ennyit rákölteni (és több óra utazást) meg hogy ott milyen üzletek vannak.

Amúgy sokan túlmisztifikálják a G- napokat annyira nem nagy szám, már jó ideje nem megyek, mert hiába adnak egy kis kedvezményt, sokszor nincs már méret a kirakott cuccokból, meg pl. volt, hogy Mangoban 40 percet vártam a próbafülkére és utána újabb ugyanennyit a kasszához. Volt ahol próba nélkül vettem már inkább, mert nem akartam újabb órákat ott lenni.

Mondjuk nekem a Zara a kedvencem, az meg sosincs benne az ilyen akciókban, így emiatt sem érdekel annyira :)

25L

2010. szept. 12. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:

40-50 ezerből szerintem elég sok mindent tudsz venni.:D Márkás farmerek WestEnd-ben 4000-nél kezdődnek, pólók 1500-nál, pulcsik 2000-nél, cipők kb. 5000-nél, csizmák is 5000-nél.

Szerintem ha farmert akarsz, akkor Tally Weijl-ben vedd, ott 6000-ért már nagyon jók vannak. Pólók/ingek H&M, C&A. Csizmák H&M, NewYorker, Players Room. Jeans Club-ban nagyon olcsó Philip Russel cuccok vannak, pl. pólók 500-ért, és szerintem van amelyik jól néz ki.:D A jó télikabátok 7000-nél kezdődnek kb.:)

2010. szept. 12. 21:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezek a válaszok nekem is jól jöttek,köszi.:D:D:D

(Bocsi,hogy nem válaszoltam a kérdésedre.)

Ja,és sztem a West Endbe ne naon vegyél felsőt (nem tom már a márkáját.)én vettem 3 ezerért (tom,h nem drága,de általában 1-2 ezerért szoktam venni) és nemsokára lejöttek róla a kis gyöngyfélék.:(:S Pedig naon szép volt,és most is csak ez az egy a hibája,de eléggé látszódik,szal inkább nem veszem fel.:S

2010. szept. 13. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!