Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen melltartóval hordjátok...

Milyen melltartóval hordjátok ezt a felsőt?

Figyelt kérdés

Van ez a most divatos, "löttyedt" fazonú ujjatlan top, mint pl. ezek:

[link]

Ti milyen melltartót vesztek hozzá?! Mert a normálisak ugye eléggé kilógnak oldalt, mert nagy a karkivágás. Ahogy nézem mondjuk, a képen nem vesznek hozzá melltartót...de én nem szeretném egy szál csöcsben libegni az utcán, pláne hogy lehajolnék, és a hatalmas kivágásnál minden látszana:D

Szóval ötletek?

2010. júl. 27. 13:02
 1/10 anonim ***** válasza:
a C&A-ban láttam olyan topot, amit kifejezetten ezekhez e pólókhoz árulnak, az egész egy gumírozott csík-top, pánt nélkül, ami a cicit betakarja, [link] valami ilyesmi, csak kisebb.Szerintem a sportolók hordanak hasonlót. több színben volt, kettő volt egybe csomagolva, az egyik feket, a másik színes, és olyan 2000 Ft körül volt...sztem jó választás.
2010. júl. 27. 13:11
 2/10 anonim ***** válasza:
én normálissal hordom, de valami olyannal, aminek szép oldalt a pántja, szóval pöttyös vagy ilyesmi, és színben illik a felsőhöz, akkor nem baj, h kilóg :)
 3/10 anonim ***** válasza:
akármilyennel! Itt nem fog látszódni a pántja! Push up-osat válassz, az még jobban tuningol! Persze, csak ha nincs amúgy is nagy cicid!
 4/10 anonim ***** válasza:

vagy testszínű sportmelltartó, vagy ugynaolyan színű,mint a felső, vagy a minták a trikón...

ha nem csipkés stb akkor nem gáz ha kilátszik szerintem

5/10 anonim válasza:
Mivel most ugyis nyár van vedd fel nyugodtan egy bikifelsővel az ugy se számit ha kilátszik.:D
2010. júl. 27. 13:12
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Eddig vagy sima fekete, vagy testszínű melltartóval hordtam, a bikini felsőim mind össze-vissza mintásak, ehhez hülyén mutatna:D

Azt a csőtop szerűséget megnézem, remélem nem túl hosszú, mert amúgy is melegem van:)

2010. júl. 27. 13:14
 7/10 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ezek vannak, ezekkel hordom az ilyen felsőimet.

A fehéret a Tally Weijlben vettem 1500ért, annak szivacsos a mellrésze a fekete pedig Terranovás, 900 Ft volt azt hiszem.

Csak melltartót nem jó az ilyen felsők alá venni, mert nagyon hülyén néz ki, a melltartó nem utcai viselet, ergo jobb ha nem látszik ki, főleg oldalt elég ronda ha kilóg.

Ezek a topok erre lettek kitalálva.

2010. júl. 27. 15:41
 8/10 anonim ***** válasza:

amit az előttem lévő linkelt, olyan topra gondoltam (a feketére)

Az első voltam

2010. júl. 27. 17:06
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi, szétnézek, a terranova még elég olcsó is:D
2010. júl. 27. 17:34
 10/10 anonim ***** válasza:
szilikon pánt.jóó
2010. szept. 19. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!