Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan hordjátok az acélbetéte...

Teakwonchuck kérdése:

Hogyan hordjátok az acélbetétes/és sima bakancsotokat, a nadrágot betüritek vagy kivül hagyjátok ráhúzva? És télen a hóba melyik ajánlott?

Figyelt kérdés
Van egy STEEL 10 soros acélbetétes bakancsom és egy sima taktikai is.
2011. jún. 28. 15:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Betűrve.Télen meg szerintem a taktikait hordd, mert az acélbetkósban elfagy a lábad (velem legalábbis így van) még akkor is ha 10 zoknit veszel alá(:
2011. jún. 28. 18:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Én soha nem türöm be, mert lány vagyok, és a lányoknak szerintem nem néz ki jol ugy, de fiukon szoktam látni betürve is.
2011. jún. 28. 22:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat, én mindkét fajta viseletet kedvelem és szeretem az acélbetétes bakancsokat, de mellette a sima katonai bakancsokat is.
2011. jún. 28. 23:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja és a hóba is betürjem szerintetek?
2011. jún. 28. 23:37
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Először is, tisztességes rocker, punk, skinhead, metálos, goth stb. nem hord bő gatyát. Azt a rapperek hordanak. Vegyél egyenes szárút.

Másodszor is, betűrni csak a militaris náci boneheadek szokták. Igénytelelen, feleslegesen mellverő szokás. Egy tisztességes skinhead nem játszik katonásdit.

Csak a nagyon szűk nadrágot vagy harisnyát amit már nem tudsz felhajtani, azt tűrd be.De ha lehet, inkább hajtsd fel.

2011. jún. 29. 08:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi az hogy tisztességes rocker, metálos, punk, skinhead nem hord bö gatyát? Ez meg milyen szabály? Ki találta ki,és milyen jogon? Szoktam bö gatyát hordani, és ettöl nem érzem magam kevésbé rockernek. Szánalmas, ha valaki annyira majmol egy stilust, hogy szabályok szerint öltözködik, és ha valamit egy másik stilus képviselöi hordanak inkább, akkor már nem veszi fel. Ennek az egész öltözködésnek a lényege a kötetlenség, és az önkifejezés nem?
2011. jún. 29. 08:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát elöszöris nem vagyok skinhead és a katonáskodás közelebb áll hozzám. Lehet hogy katona leszek felnőttkoromban, még nem tudom. De attól még hogy szeretem az acélbeétes és sima bakancsokat is nem vagyok skinhead. Metal zenét hallgatok, de nem állandóan feketében járok, vannak terepszínű ruháim is.
2011. jún. 29. 10:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Flitteres hawaii inget hordani is önkifejezés, de az is hülyén néz ki.

Mutass nekem egy valamire való rockénekest aki bő nadrágban tolja...

(és nem, Avril még a legnagyobb jóindulattal sem tartozik ebbe a kategóriába)

2011. jún. 29. 16:36
 9/9 A kérdező kommentje:
De különben is kimondta, hogy én bő nadrágot hordok. Nem azért tettem fel a kérdést. Tudom, hogy a rockerhez nem illik a bő nadrág az inkább rapperes és én alapból nem is kedvelem. Szóval én inkább azért türném be mert katonás ruhákat is horod. És ez a két stílusom öltözködésben: katona, rocker. Másfajta ruhákat nem is nagyon hordok max még a világoskék farmert szeretem. ENNYI.
2011. jún. 29. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!