Izzadásgátlóval (solutio antisudorica) kapcsolatban válaszolnátok?
"24 órás izzadásgátlók: alumíniumvegyületeket tartalmaznak, amelyek kikristályosodnak a verejtékmirigyek kivezetőcsöveiben, így elzárják a verejték bőrfelszínre jutásának útját."
- Ezt olvastam az ilyen alumíniumvegyületet tartalmazó szerekről.
A túlzott izzadás százezer éves problémám, és most olyan jókat olvastam erről a szerről, hogy másoknak is megoldotta ezt a kellemetlenséget, gyorsan be is szereztem, de még nem mertem kipróbálni. Egyszer egy aloe-s termékbemutatón hallottam először arról, hogy a legtöbb dezodor alumínium-vegyületeket tartalmaz, és hogy az izzadás meggátlása a hónalji mirigyek betegségét, akár mellrákot is okozhat. Erre megnéztem most a fenti szer összetevőit, tulajdonképpen az egész alumíniumvegyület. Utánanéztem itt a neten, a fent idézett szöveget találtam az első helyen.
Na most mit tegyek? Kínlódjak tovább, vagy használjam?
nekem is volt ezzel kapcsolatban kérdésem és ott valaki azt írta,h a gyógyszerésze azt mondta,h egy egyszeri S.A. használat olyan mintha mindennap befújnád magad dezodorral.
gondolom kb. ugyanannyi al-t kensz fel a bőrödre.
én is sokáig kínlódtam így mint te,nagyon rossz volt,úgyhogy baj ide vagy oda .használom,de az is aigaz,h próbálom minél ritkábban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!