Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Válaszolnátok az alábbiakban...

Válaszolnátok az alábbiakban leírt, Supra TK Society cipővel kapcsolatos kérdéseimre?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Milyen összeállításban a legjobb?

Mindig beletűrnéd a nadrágot?

Melyik színben jön be legjobban?

Hogyan hordanád a tépőzárakat: mindkettő becsatolva, csak az egyik vagy egyik sem?

Mennyire tartós, ha csak utcán hordom?

2012. máj. 13. 16:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Sok jó van, nekem speciel Charcoal/purple/black.

Sosem tűröm be.

Lásd első válasz :D

Mindkettő normálisan becsatolva.

Nekem bejött, tartós és k***a kényelmes, igaz nem csak ezt hordok.

2012. máj. 13. 16:23
 2/17 anonim ***** válasza:
...de úgy sem veszélyesen béna, ahogy a második képen van. Azzal a színnel csak az a bajom, hogy kevés dologhoz passzol színében.
2012. máj. 13. 16:35
 3/17 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

A másodikat csak azért raktam be, hogy mindenkinek legyen kb. fogalma arról, hogy miről van szó. Az a szín amúgy nekem se jön be.

Én amúgy szinte mindig betűröm, és becsatolom mindkét tépőzárat. Valahogy úgy gondolom, hogy ha már magas szárú a cipő, akkor miért rejtsem a nadrág alá...

2012. máj. 13. 16:38
 4/17 anonim ***** válasza:
Ebben mondjuk van nem is kevés igazság :D De akkor sem tűröm be, vagy eddig sosem tűrtem be. Egyébként alternatívaként Skytop II. esetleg?
2012. máj. 13. 16:40
 5/17 A kérdező kommentje:

Nem rossz a Skytop II sem... Mondjuk ez?

[link]

Ebbe inkább betűrnéd?

2012. máj. 13. 16:46
 6/17 anonim ***** válasza:
Nemááááár, pont eltaláltad XD Itt már elgondolkodtam néhányszor én is a betűrésen. TK-nál azért nem, mert ott a tépőzárak miatt a teteje is "szorosabb", itt viszont lehet "lazázni" :D
2012. máj. 13. 16:51
 7/17 A kérdező kommentje:

És ha a TK-n a felső tépőzárat nem csatolnád be, és úgy betűrnéd?

Szar a kép, de a lényeg látszik: [link]

2012. máj. 13. 16:54
 8/17 anonim ***** válasza:
Majd azt én tudom :D Amúgy már nem azért, de neked nem olyan mindegy, más hogy hordja? :O:D
2012. máj. 13. 16:58
 9/17 A kérdező kommentje:

Bocs, nem akartam felcseszni az agyadat...

Egyelőre tapogatózom a témában, mert nagyon bejönnek a Suprák, és nem tudom, hogy melyiket válasszam. Őszre szeretnék majd mindenképp egy magas szárút, és jól megfontolnám a döntést, mert az áruk miatt nyilván nem lesz azonnal két különböző pár Suprám...

2012. máj. 13. 17:25
 10/17 anonim ***** válasza:
Nincs semmi gond :D Nem is ezért mondtam. De az tény, hogy úgy lehet, hogy jobban néz ki. Az meg, hogy kinek mennyi Supra vagy bármilyen más cipője van...Mielőtt bárki elkezdene oltani, mindegyik saját pénzből van :) Egyébként a kettő közül a TK Society-t szeretem jobban.
2012. máj. 13. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!