Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok szerintetek, hogy...

Lányok szerintetek, hogy öltőzködjék egy fiu? Mi az ideálotok? Mit kerestek egy fiuban?

Figyelt kérdés

#Valaszolj!
2013. febr. 22. 20:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy,hogy öltözködik...nekem már több stílusú fiú is tetszett...rocker,punk,rapper,most épp egy aranyos,kicsit stréber stílusú srác tetszik.
2013. febr. 22. 20:35
 2/8 anonim válasza:

Mindenképpen ízlésesen! Ne lógjon rajta a póló/nadrág/ing. Nekem nagyon tetszik, amikor egy srác egy pólóra rávesz egy inget,de kigombolva. Továbbá jól néznek ki az oldalzsebes rövidnadrágok, például galléros pólóval. A szuperszűk csőnadrág felejtős. Menő (de nem túl olcsó) márkák: Abercrombie&Fitch, Hollister

(L/16)

2013. febr. 22. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:

hát igen, mindenkinek más az ízlése..:)

én például azt szeretem, ha lóg a gatya (természetesen nem úgy hogy ott virít közbe az alsója:D) póló, vagyis laza öltözködés...:D

meg ha ilyen stílus, akkor rocker, punk vagy pedig átlagos..:) (semmiképp se "páwás", b*zis)

2013. febr. 22. 22:35
 4/8 anonim válasza:
Iskolába városba elegánsan :) Nagyon divatos a szövet kabát :) Fekete cső vagy nem cső nadrág egy sima fekete vagy bármilyen mondjuk adidas cipővel:) Oldalt rövidebb haj közép részen meghagyva nagyobbra :)Nyáron converse vagy supra cipő térdig érő bármilyen (egyszínű,kockás,csíkos/de ízléses/) nadrággal. V alakú vagy sima nyakú felső. Jó óra. És sapka!:)FULL CAP pl kék adidas vagy Lakerses v Chicago Bullsos :D
2013. febr. 22. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem inkább a sötét, nem nagyon szines ruhás fiúk tetszenek, de ha jól áll neki, akkkor az is jó, de inkábba a személyiségük tetszik meg a fiúkban.
2013. febr. 23. 09:19
 6/8 anonim ***** válasza:

lazán :DD csőgatya(ne az a nagyon szűk ,szürke,fekete)

sima mintás pólók, vagy V nyakú , kapucnis pulcsik ,sportcipő (nike pl) és beats *--*

Mondjuk most azt a fiút írtam le aki tetszik, de beats nélkül is bejött már xd

15.l

2013. febr. 23. 11:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Elegánsan. Imádom a mostani pasidivatot, azaz a hipszterszerű dolgokat ( ne fikázzátok, nem az igazi hipszerekre gondolok, csak a szimpla bohó eleganciâra. )
2013. febr. 23. 11:55
 8/8 anonim ***** válasza:
[link] Na például... :D
2013. febr. 25. 04:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!