Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy öltözködjek a munkahelyen...

Hogy öltözködjek a munkahelyen? Okozott vkinek gondot a más stílus?

Figyelt kérdés

22 éves pályakezdő vagyok, alapvetően mindig csinosan öltözök, és többek szerint jól nézek ki. Februártól egy irodában fogok dolgozni, 3 harmincas,ill. egy negyven év körüli nő és 2 harmincas pasi mellett. Az állásinterjú alkalmával meglepődve láttam, hogy a nők elég slamposak voltak. (Pl. az egyik rövid nadrágban volt színes csíkos vastag harisnyával és papucsban, egy másik meg farmerban és formátlan pólóban, a pasik farmer+ing, ill. farmer+pólóing) Ezek után nem hiszem,h jól érezném magam a megszokott öltözékemben, mert félek,h ellenszenvet váltanék ki a kolléganőkből,ha csinosabban öltöznék.

Ügyfelek nem tévednek arra, akiknek közük van hozzá,azok is csak telefonon tartják a kapcsolatot velük, szóval nincs senki "kirakatban", gondolom ezért öltöznek inkább kényelmesen.

Járjak én is inkább farmerben és pólóban? (Nem érezném magam jól eleinte szerintem ilyen viseletben, meg igazából nincsenek is pólóim:D) Mit tanácsoltok?

2013. jan. 25. 01:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Olyan ruhát hordj, amiben jól érzed magad! (Szerintem ők is ezt teszik, azért öltöznek úgy, ahogy..)

22 évesen pedig jó hogy csinosan fogsz öltözni! :D Majd pár év múlva, ha már unni fogod a bejárást, ráérsz lazábbra venni.. :)

2013. jan. 25. 02:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hova vettek fel téged, ez nyilván kisebb cég lehet, mert multinál kidobnának, ha így öltöznének a munkavállalók. Én pl ilyeneket viselek munkahelyen: ceruzaszoknya, térd felett max. 5 centivel, blúzok, elegáns nadrágok, blézerek, klasszikus bőrcipő, kardigán..stb. Próbálj meg igényesen, mégse túl decensen öltözni.

27 L

2013. jan. 25. 02:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
szerintem attól, hogy a munkatársaid zömmel slapmposak, még nem kell neked is azzá válnod...
2013. jan. 25. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!