Fiúk! Ez a stílus bejön nektek?
Figyelt kérdés
Egy converse tornacipő, csőfarmer, egyszerű póló, rá egy pulcsi? tetszik egy fiú, és nem tudom, ez bejön-e neki.. tudnátok válaszolni? 13/l2013. jan. 24. 16:43
1/14 anonim válasza:
ez nem stilus hanem tömegcucc minden 2. tinilány igy öltözködik .
2/14 A kérdező kommentje:
végül is ez is egy vélemény... azért kösz, hogy írtál..
2013. jan. 24. 16:56
3/14 anonim válasza:
minden 2. tini így öltözködik, de bejön.
4/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
2013. jan. 24. 19:03
5/14 anonim válasza:
szerintem ha annak a fiúnak valamilyen stílus tetszik, azt nem mi fogjuk megmondani, hogy melyik az...
amúgy tipikus tini cucc
6/14 A kérdező kommentje:
kösz a választ...
2013. jan. 24. 19:10
7/14 anonim válasza:
Valóban nem tudhatjuk mi tetszik pont annak az egy fiúnak, de nagy többségben elmondható hogy a pasiknak a nőies csajok tetszenek... te meg nem olyan vagy. Fiatal vagy még és semmi stílusod. Nekem ez nem jön be.
8/14 anonim válasza:
"minden 2. tinilány így öltözködik"
Inkább minden első. XD
Amúgy ha fel akarod hívni magadra a kiszemelted figyelmét, akkor picit lányosabban kéne megjelenned szerintem.
De ilyen fiatalon még ne sebezd meg szíved a szerelem tüzes nyilával. Ráérsz arra még.
10/14 A kérdező kommentje:
az első kettőnek: köszönöm a hozzászólást!
walk w1th mee: :))
2013. jan. 25. 06:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!