Hogy öltözöl a mindennapokon?
Figyelt kérdés
Milyen a stílusod Elegáns, sportos, kényelmes ?2013. jan. 23. 09:47
1/15 anonim válasza:
kényelmes. sose öltözök elegánsan. :D
5/15 anonim válasza:
farmer és valami normális felső, öltönyt soha semmi körülmények között nem hordanék egyszerűen undorítónak találom z emberek alaktalan aránytalanok benne az mellett még kényelmetlen is méghozzá RETTENTŐEN!
legalábbis nekem..:)
6/15 anonim válasza:
Egyszerűen, de semmi elegáns. Alapvetően egy farmeros, pólós lány vagyok. Néha sportosan, néha "csajosan" öltözöm. A kiegészítőkkel szoktam variálni, szeretem a csizmákat, az öveket és a fülbevalókat. Sok sötét színű ruhám van, de a világosabbak közül is a hideg színeket választom, mivel az áll jól. Fekete hajam van, világos bőröm és szemem.
7/15 anonim válasza:
Kényelmesen. :)
Így télen általában farmernadrágot hordok hosszú ujjú pólóval (színek: piros, szürke, fekete, fehér).
Néha hosszított kötött pulcsit cicanacival, de ehhez is lapos sarkú csizmát veszek.
Nyáron forrónacit hordok pántnélküli felsőkkel és lapos sarkú szandállal.
Ősszel/tavasszal farmert pólóval és magasszárú tornacipővel.
19/L
8/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, jöhetnek még :)
2013. jan. 23. 15:04
9/15 anonim válasza:
Én alapvetően a sportosan elegáns stílust kedvelem. Valami egyszerűbb szabású farmer, póló vagy ing, és zakó vagy öltönyhöz való mellény, ez az általános viseletem. Kivéve nyáron, akkor inkább sportos cuccokat hordok. :) 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!