Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy öltözöl a mindennapokon?

Hogy öltözöl a mindennapokon?

Figyelt kérdés
Milyen a stílusod Elegáns, sportos, kényelmes ?

2013. jan. 23. 09:47
1 2
 11/15 ívy1 ***** válasza:
A stílusom elegáns de fontos a kényelem is.
2013. jan. 23. 18:17
 12/15 anonim ***** válasza:
gyakorin mindenki akkora divatdiktator az ember azthinne hogy ebben az orszagban mindenki jol oltozik.aztan kimegyek az utcara es el hanyom magam...
2013. jan. 28. 03:34
 13/15 A kérdező kommentje:

Ki az az unatkozó maj@m, aki ide jár lepontozni a válasz adókat?!

Mindenkinek más az ízlése !

Én egy dologtól kapok frászt öltözködés terén, ha valaki felvesz magára olyan ruhákat, ami abszolút nem áll jól neki ..... De az a divat !

Köszi a válaszokat!:)

2013. jan. 28. 07:55
 14/15 anonim ***** válasza:
nekem mondod?:Dnezd meg az en szazalekomat.:Dpedig csak az igazat mondom.amugy amit az emberek keptelenek felfogni hogy lehet akarmilyen szep ruha rajta ha nincs jo alakja semmit se er.es ha valakinek szep alakja van barmit felvetet(nem kell szoszerint erteni). szoval olyan hogy sexy ruha sexy alak nelkul eleg elkepzelhetetlen.
2013. jan. 28. 13:43
 15/15 anonim válasza:

Háát. elég izléstelenül. Mindig csak felkapok valamit magamra:/ És változtatni szeretnék csak nem tudom milyen stílusra térjek rá:)

13/L

2013. júl. 1. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!