Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mibe öltözöl húsvétkor?

Mibe öltözöl húsvétkor?

Figyelt kérdés
Azoktól kérdezem, akik nem szöknek meg otthonról, és várni fogják a locsolókat :)
2010. ápr. 2. 12:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyúljelmezbe.

Vagyis valami hasonlóba.. Rózsaszín ruha és farsangról megmaradt nyuszifülek.

2010. ápr. 2. 13:29
 2/5 anonim ***** válasza:

nyuszikának öltözök, fülecske, meg pompom a fenekemre tűzve, és még bajszokat is rajzolok az arcomra. de az összkép miatt végig egy répát fogok tartani a kezemben :D

na jó ez nem volt komoly.

engem csak öcsémék fognak meglocsolni, sajnos nem növik ki ezt , pedig 20 felett vannak már

egy csinos felső , csinos nacival bőven elég.

arra figyel, hogy a hajad loocsolják ne a ruhád gallérját. egyszer úgy jártam, hogy egy szép világoskék blúz volt rajtam és a gallérját locsolták meg, és nem lehett kimosni a sz@r kölnit belőle, majdnem megbolondultam...

te már nem fogsz elhervadni, jó toji festegetést :D

2010. ápr. 2. 14:23
 3/5 anonim ***** válasza:

én menekülni fogok :D

de am ha nemmenekülnék akkor vmi olyan ruhába lennék ami nem a legcsinosabb de nemis egy szakadt polo meg mackonaci xD mer hát vödörrel jönnek azt ugyis mehetsz átöltözni :P

2010. ápr. 2. 16:35
 4/5 anonim ***** válasza:
45%

ruhába ;)

lehet lepontozni =)

2010. ápr. 2. 17:45
 5/5 anonim ***** válasza:

ez nem farsang csak húsvét...:Dxd

szal "csak" csinosan,szexin felöltözök mint mindig ,semmi nyuszi jelmez meg ilyesmi xd:D

2010. ápr. 3. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!