Valóban gáz a tangás bikini a strandokon? P
Ne arra gondolj,mi gáz és mi nem!Ha rendesen szeretnél le barnulni, csak vedd fel!nagyobb krvák azok akik másokat hordanak le!Mert könnyebb ezt tenni,mint magukba nézni!A tanga bikini is egy divat irány ,csak már sokan azért nem veszik fel mert ennyi göbe testű, csak nevetség tárgya lenne!Ki a bánatot érdekel, mások idióta véleménye !
A sok hozzá szólást nézve javaslom nekik értelmezzék a kérdésed,és elég ha egy szóval válaszolnak,vagy kettővel..."gáz"..ill..."nem gáz"
a tangás bikini a világ legjobb dolga :)) aki azt mondja hogy kurv*s valószinüleg dagadt mint ide lacháza és egyszerüen csak féltékeny h még az ő esetleges pasijuk is a te popodat nézi amugy meg ha nézik akkor mi van ez egyfajta elismerés h igen szemre való a "sejhajod" :D
én az összes jo popoju lánynak tangát adnék a dagadtak meg kit érdekelnek most aki nem fétlékeny az nem fog azzal foglalkozni h neked milyen fürdö ruhád van csak az fogja azt mondani h ne vedd fel aki szomorkodik és ahelyett h mondjuk elkezdene futni inkább a világot akarja megváltoztatni
23/F aki meg fiú létére azt mondja h nem szabad az szimplán homokos vannak kis gyerekek is a strandon csak gondold végig honnan jöttek ki és utána rájössz h egy popsitól nem lessz semmi bajuk meg pláne ezt sem értem én pl ovodában is néztem a pedagógust aki kisgyerek és nem érdekli igy vissza emlékezve ugyse fogja megnézni ő nem ugy fogja fel akkor a popsit mint te :D eszes ....
Én azt veszek fel és letojom ki mit gondol. Imádom ha alig van rajtam fehér felület napozás után-sokszor a cicifixet is ledobom napozáshoz.
Kicsi, kerek fenekem van
És tetszik is ez a fazon.
Aki szerint meg ezért ku rva vagyok, az nincs tisztában a szavak fogalmával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!