Valóban gáz a tangás bikini a strandokon? P
Figyelt kérdés
Egy páran mondták már hogy jó a fenekem és a párom is nagyon kedveli de sokaktól azt hallom hogy közönséges ilyet viselni.Ezt persze eddig csak lányoktól hallottam, szóval féltékeny kommentektől kíméljetek drága lányok:D2013. febr. 11. 13:45
21/43 anonim válasza:
Én is tangás bikinit szeretek hordani,tök kényelmes és örök divat.
13L
22/43 anonim válasza:
23/43 anonim válasza:
én mit nem adnék, ha felvehetnék tangás bikinit!
persze ízléseset, nem csíktangásat
Sokkal, de sokkal szebb úgy lebarnulni, és szerintem aki megteheti, és van hozzá bátorsága miért ne vehetné fel? Ettől nem lesz kevesebb. Ha egy normális lány hordja szerintem nem k.ás és még jó, hogy másképp mutat, mint mondjuk egy plasztikázott szőke cicababán.
Azzal meg, hogy "kiment a divatból" vagy "lejárt lemez" hagyjatok már..... ki a fenét érdekel? Mint ahogy a trapéznaci kiment a divatból... akinek jól áll és tetszik, hordja! Ennyi
24/43 anonim válasza:
Hát kedves 22-es, sokan szeretnének olyan segget mint amilyen nekem van, de én fel nem vennék tangás fürdőruhaalsót. Tudod, ezt hívják jóízlésnek. A jó hír az, hogy tanulható...
25/43 anonim válasza:
Férfi vagyok és nagyon ízléstelennek tartom.Szerintem ne vegyél fel olyat.
26/43 anonim válasza:
Szerintem a strand a szórakozásról, napozásról szól. Nem arról, hogy a másikat minősítjük. Mindenki foglalkozzon a saját dolgával! És ha nekem a tanga jön be, akkor azt veszek fel, mert egyéniség vagyok, és nem divatbábú, akit mások mozgatnak. (Lehet lepontozni!)
27/43 anonim válasza:
Aha! Téged a tanga tesz egyéniséggé kedves utolsó?: )
Elég szomorú. Én speciel anélkül is annak tartom magam. :]
28/43 anonim válasza:
Kedves előző! Nem a tangán van a lényeg, hanem azon, hogy ne azt lesem mit mond a másik.
29/43 A kérdező kommentje:
pff 23-aska hagyjadmár magad :D:D:d:D:DD::DASASD.D
2013. ápr. 4. 16:33
30/43 A kérdező kommentje:
Kedves 27-es teljesen egyetértek!
2013. ápr. 4. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!