Valóban gáz a tangás bikini a strandokon? P
Ugyanmár...
Ha formás a popsid, vállald csak be.
A k...aság nem itt kezdődik kedveskéim :D Az egészen más sztori.. lehet valaki a strandon "szégyenlős", ha ettől függetlenül hetente váltogatja a párját.. Na ehhez lenne mit hozzáfűzni..
Én még nem hordtam tangás bikinit, de mivel folyamatosan a bikiniszezonra gyúrok, idén tuti bevállalom. :)
Kedves Utolsó!
Mi a véleményed arról, ha egy fiú vesz fel tanga fürdőgatyát egy kevésbé frekventált szabad strandon, tóparton? Nagyon elítélendő ez? Vagy ilyen helyen azért belefér? :) Nyilván tudom, hogy egy forgalmas strandra ez nem való, legalábbis Magyarországon nem elfogadott. De egy kevésbé forgalmas helyen esetleg? Amúgy normális testalkatú vagyok, és természetesen nem a szőrös valagomra venném a tangát, mert szőrtelenítek. :) Magyarul a megjelenésem igényes és fiatalos lenne, csak éppen nem túl megszokott. :)
Ilyesmi tangákra gondolok:
Sokkal szebben lehetne barnulni is egy tangában, és szerintem tökre fiatalos, vagány viselet amellett, hogy praktikus és kényelmes is. :) Barátnőmnek is tetszik, és a haver csajok közül is többeknek bejön. :)
Bár nem az utolsó vagyok,akihez szólt a kérdésed,de azért válaszolnél.
Én irtam még az elején,hogy igenis hordok tangát,akinek van alakja,hordjon nyugodtan.Le is pontoztak...
De egy férfinek nem kellene.Pasinak szűk boxer és kész,vagy bővebb kicsit.
De a tangák,főleg az általad linkeltek,szerintem helyben elzavarnak.
Hagyd meg nekünk lányoknak a tangát.
Én hordanék tanga alsót, nagyon szexi, csak nagyon zavar hogy undorító sörhasam lett. Korábban, 10 éve oké volt minden Görögországban, csinos voltam tényleg és ráadásul két huszonéves lány társaságában...
És amikor most a napokban előhúztam és megláttam magam a tükör előtt a tangás fürdőgatyámban....háát megundorodtam magamtól esküszöm.
37/F
15:27-es, nagyjából ugyanaz a véleményem, mint a 15:57-esnek. A tangát hagyjuk meg a nőknek, de ha te mindenáron ilyet akarsz felvenni, csak olyan helyen tedd, ahol biztosan nem fog senki kicikizni emiatt!
14:38-as voltam
Nem tudom végül mire jutottál... Ha valóban szép vagy, kellő önbizalommal rendelkezel és harmóniában vagy saját magaddal, nyugodtan vegyél fel tangás bikinit! Én simán felvenném 3 gyerek után, mert a párom szépnek lát és én is így gondolom. Csak még nem találtam meg a megfelelőt. Ha belegondolsz, inkább a párod bámulja meg a tangás csajokat a strandon? Amikor Te is simán vagy
oly szép mint bárki más!!!
*és nem, soha nem állni össze olyannal
No, javítottam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!