Valóban gáz a tangás bikini a strandokon? P
Szerintem akinek jó a feneke, annak jó a feneke, nem kell hozzá tanga !
Egy jó fenék farmerben is látszik, hogy van neki és jó, akinek meg nincs annak is látszik a nagy semmi, bármit vesz fel.
Szerintem közönséges. A párod előtt merészebb rucikat is bevállalhatsz. (én például megőrülök a fűzős-harisnyatartós párosításokért) Ha viszont van aki szeret, dögösnek tart, felesleges másoknak is mutogatni magad. Őt is kellemetlen helyzetbe hozhatod ezzel.
Persze a te dolgod, de ahogy már fentebb is leírták a strandokon gyerekes családok is kint vannak, ráadásul szerintem az senkinek sem bók, ha csak húsnak tekintik.
nem venném fel, pedig eddig csak nagyon pozitiv véleményeket hallottam a fenekemről, barátom is imádja és a pasik is folyton beszólnak
én inkább ilyen kisebb bugyit veszek szerintem nyárra, hogy azért mégse legyen kint az egész fenekem, de azért ne is ilyen teljesen eltakarósat :D
Én közönségesnek tartanám.
Másrészről meg nem hiszem, hogy a strandokon lévő gyerekeknek a majdnemhogy csupasz seggemet kéne bámulniuk.
A párom csak csorgassa rám a nyálát otthon, de ne olyan helyen, ahol kényelmetlen helyzetbe hoznék másokat egy semmit takaró tangával.
20N
11-esnél a pont. A tangás fürdőruha ugyanolyan ízléstelen rettenet mint a 90-es években a haspóló, üvegcumi-medál, meg a holdjáró cipő volt:D Kulturált fürdőruhaboltokban (Tezenis,Calzedonia..stb) nem is árusítanak ilyesmit.
27 L
szerintem közönséges. én fiú vagyok, otthon van, hogy meztelenül járok a párom előtt, de a strandon mégsem tenném ezt.
ha jó a feneked, akkor az ugyanúgy fog látszódni 'rendes' fürdőruhában is.
Szerintem is közönséges. Ráadásul én utálom minden formában, mert nekem kényelmetlen.
Meg ahogy már leírták feljebb: strandon kisgyerekek is vannak, akik nem biztos, hogy egy pucér segget akarnak nézni.
Tegyük fel, hogy a párod nem a te fenekedre csorgatná a nyálát, hanem egy másik ugyanolyan nőére mint te, aki kirakja a fenekét..
Te hogy érzenéd magad?
("..kitettem a fenekem, hogy a pasim had bámulja, de elfelejtettem hogy nem csak én vagyok a világon, és rajtam kívül más nő is úgy gondolja hogy tangába rohangálni nem közönséges...")
Szerintem te lennél az első aki lek.urvázá az illetőt!
Upsz...
Egyébként attól, mert valaki azt mondja hogy ilyen vagy olyan a feneked még nem kell neki bedőlni..
Én csak olyan feneket tennék ki, ami hibátlan... és itt pl. arra gondolok, hogy lehet az formás, meg látszólag narancsbőrtelen, de ha leülsz mondjuk és gusztustalanul behorpad hátul itt ott a feneked, azt már nem biztos hogy közszemlére kell tenni..
Tarts egy kis önvizsgálatot.
Ha mondjuk a napozás miatt aggódsz, akkor meg számtalanszor lehet látni, hogy hason fekvésben kikötjük a fölsőt, hogy ne legyen pánt-csík, meg behúzzuk a fenekünkbe a bugyit. Ezzel semmi gond.
De ha te magamutogatás céljából mész strandra hát hajrá..
Mondjuk ha a barátnőddel mennél a strandra, akkor nem éreznéd magad kellemetlenül egy szál pántba a seggeden?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!