Valóban gáz a tangás bikini a strandokon? P
Hát elég közönséges mindenkinek mutogatni magadat.
Ez nem féltékenység én is fel tudnám venni,de nem teszem,roppant kínosan érezném magam.
szerintem nem gáz.
Pasik csorgatják a nyálukat,párom büszke hogy csinos a párja,csajok irigyek,mert én fel tudok venni ilyet...
Lehet lepontozni az irigy prűd csajoknak,akkor is igy van.
Nyugodtan vedd fel, ha úgy érzed jól magad!
Javaslom, a bimbóidra meg ragassz olyan kis matricát hozzá!
Főleg ha azt mondják neked hogy szép a cicid!
:P
fogadjunk, hogy mindegyik választ olyan lány adta, aki nem mer felvenni ilyent :)
ha jól érzed magad benn, miért ne vehetnéd fel?
Ne is figyelj a bunkó emberekre.
Én nem venném fel mert szégyenlős lennék meg nem az én alkatomhoz találták ki.
De én akár hányszor voltam a balcsin vagy strandon és láttam ilyen nem néztem le meg nem kezdtem el szidni hogy hogy lehet ilyen stb.. Aki úgy érzi hogy ő felmeri venni és jól is áll neki az vegye is fel és egyáltalán nem qurvás.Tudjátok egyáltalán mi az a qurva? :D Attól hogy felveszel egy tangás bikinit nem leszel qurva!Vannak olyan lányok akik szeretik mutogatni magukat ez így van rendjén mivel nő vagy.Ha a párod is bele egyezik akkor meg végképp ne hagyd ki mert ha már ő is azt mondja akkor már baj nem lehet.
Ne foglalkozz mással csak az számítson hogy a párod mit mond és te mit gondolsz. =)
20/N
Én nem örülnék, ha a barátnőm venné fel. Meg tényleg közönséges. Oké, persze, sok fiatal azt mondja, hogy nem, de a tanga nem oda való. Ha barátoknál vagy, egy medencés bulin, ott még oké. De nyilvános strandon kisgyerekek is vannak...
20 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!