Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valóban gáz a tangás bikini a...

Valóban gáz a tangás bikini a strandokon? P

Figyelt kérdés
Egy páran mondták már hogy jó a fenekem és a párom is nagyon kedveli de sokaktól azt hallom hogy közönséges ilyet viselni.Ezt persze eddig csak lányoktól hallottam, szóval féltékeny kommentektől kíméljetek drága lányok:D
2013. febr. 11. 13:45
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
90%
Hát figyi, én most kicsit meghusisodtam, próbálok rajta változtatni, de amikor még vékonyabb és csinosabb voltam, akkor sem vettem fel. Olyan érzésem lett volna, hogy mindenki a sejhajomat bámulja, nagyon meztelennek éreztem volna magam. Fehérneműként jöhet, bármikor. Szerintem egyéni hozzáállás kérdése, ha te nem vagy szégyellős, akkor vedd fel nyugodtan, legalább lebarnul a feneked is:))
2013. febr. 11. 13:52
 2/43 anonim ***** válasza:
66%

Hát elég közönséges mindenkinek mutogatni magadat.

Ez nem féltékenység én is fel tudnám venni,de nem teszem,roppant kínosan érezném magam.

2013. febr. 11. 13:55
 3/43 anonim ***** válasza:
65%
Végül is téged fognak elmondani minden krvának. Ha nem zavar, akkor viseld. Azért kíváncsi vagyok, mit szól a párod hozzá. (S nemcsak lányok szerint közönséges, hanem a fiúk szerint is!)
2013. febr. 11. 13:58
 4/43 anonim ***** válasza:
36%

szerintem nem gáz.

Pasik csorgatják a nyálukat,párom büszke hogy csinos a párja,csajok irigyek,mert én fel tudok venni ilyet...

Lehet lepontozni az irigy prűd csajoknak,akkor is igy van.

2013. febr. 11. 14:01
 5/43 anonim ***** válasza:
63%

Nyugodtan vedd fel, ha úgy érzed jól magad!

Javaslom, a bimbóidra meg ragassz olyan kis matricát hozzá!

Főleg ha azt mondják neked hogy szép a cicid!

:P

2013. febr. 11. 14:02
 6/43 anonim ***** válasza:
37%
nekem tangás bikinim van és egyáltalán nem gondoltak kurv@nak. A férjemnek tetszett, ahogy nekem is, hogy csorgatja a nyálát rám :) Nincs ebben semmi. Ha szép a popsid, nyugodtan vegyél fel tangás bikinit, senki nem fog megszólni emiatt. Ez egy baromság, engem sem szóltak meg. Inkább a dagikat szólják meg, akik az XLes fenekükre felveszik az Ses fürdőruhát.
2013. febr. 11. 14:08
 7/43 anonim ***** válasza:
41%

fogadjunk, hogy mindegyik választ olyan lány adta, aki nem mer felvenni ilyent :)

ha jól érzed magad benn, miért ne vehetnéd fel?

2013. febr. 11. 14:10
 8/43 anonim ***** válasza:
16%
kivéve a 6-ost :)
2013. febr. 11. 14:10
 9/43 anonim ***** válasza:
58%

Ne is figyelj a bunkó emberekre.

Én nem venném fel mert szégyenlős lennék meg nem az én alkatomhoz találták ki.

De én akár hányszor voltam a balcsin vagy strandon és láttam ilyen nem néztem le meg nem kezdtem el szidni hogy hogy lehet ilyen stb.. Aki úgy érzi hogy ő felmeri venni és jól is áll neki az vegye is fel és egyáltalán nem qurvás.Tudjátok egyáltalán mi az a qurva? :D Attól hogy felveszel egy tangás bikinit nem leszel qurva!Vannak olyan lányok akik szeretik mutogatni magukat ez így van rendjén mivel nő vagy.Ha a párod is bele egyezik akkor meg végképp ne hagyd ki mert ha már ő is azt mondja akkor már baj nem lehet.

Ne foglalkozz mással csak az számítson hogy a párod mit mond és te mit gondolsz. =)

20/N

2013. febr. 11. 14:15
 10/43 anonim ***** válasza:
85%

Én nem örülnék, ha a barátnőm venné fel. Meg tényleg közönséges. Oké, persze, sok fiatal azt mondja, hogy nem, de a tanga nem oda való. Ha barátoknál vagy, egy medencés bulin, ott még oké. De nyilvános strandon kisgyerekek is vannak...

20 F

2013. febr. 11. 15:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!