Szerintetek nem igénytelenség kétszer felvenni egymás után egy melltartót?
Figyelt kérdés
Az is fehérnemű, szerintem a bugyival, zoknival együtt kell(ene) cserélni. Én nem bírnám felvenni egymás után kétszer...
Ti hogy vagytok vele?
2009. szept. 5. 18:45
51/52 anonim válasza:
bugyit, zoknit, pólót/hosszúujjú pólót nyilván minden nap másikat veszek. De egy melltartót nyugodtan hordok kb 3 hétig is, úgyis csak délelőtt van rajtam ha nem itthon vagyok, nincs semmi baja. farmert kb havonta mosok.
ennyi erővel vegyél minden nap másik kabátot, mert az tutira koszos lesz. főleg ha esik az eső :)
52/52 anonim válasza:
Rohadt egyszerű oka van, amiért 2-3 alkalommal is felveszem ugyanazt a melltartót: a melltartó a legkényesebb ruhanemű, minden egyes mosáskor tönkremegy egy kicsit, még a legjobb minőségű is, márpedig én csak ilyeneket veszek (Intimissimi, Triumpf, Woman Secret..stb). Van ezekből kb 10 darabom. Régen én is kínaisat vettem 500 ft-ért, de rájöttem, hogy minőségit venni ezerszer jobb befektetés, mert míg a minőségi 2-3 évig is bírja, a kínaisok mindig beszürkültek, szétfoszlottak, eldeformálódtak fél év alatt, hiába nem nyúztam őket és mostam őket szeparáltan. Remélem, azóta már megértetted kérdező, hogyha valaki rendesen tisztálkodik, nem izzad bele a melltartóba, simán fel lehet venni többször is. Én a nap végén mindig kirakom éjszakára a székemre szellőzni az aznapit és másnap vagy felveszem ugyanazt vagy egy másikat a fiókból. Minden egyes nap új melltartót venni kicseszés saját magaddal szemben, mert csak annyit érsz el vele, hogy idő előtt elhasználódik a sok mosástól, de igényesebb nem leszel. Mindezek ellenére te úgy teszel, ahogy jónak látod, de ne másokat cseszegess, meg mondd el igénytelennek, mert ezzel csak egy valamit érsz el: nevetségessé válsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!