Szerintetek nem igénytelenség kétszer felvenni egymás után egy melltartót?
Az is fehérnemű, szerintem a bugyival, zoknival együtt kell(ene) cserélni. Én nem bírnám felvenni egymás után kétszer...
Ti hogy vagytok vele?
Ok. hordjátok akár 1 hétig is, nem érdekel, csak nekem furcsa...
De azért csak jobban esik az embernek frisss, tiszta ruhába bújni, nem? Pl. ágynemű.. sokkal másabb először belebújni a fiss, illatos ágyneműben, mint pl. harmadjára.
De tényleg mindegy most már, én egyszerűen jobban érzem magam minden nap tiszta melltartóban, akár napi kettőben.
nekem négy melltartóm van. egy lila, két fekete és egy fehér. a fehéret ritkán hordom. és kb. 2-3-4 naponta cserélem a melltartót!
14/L
Az igényesség és a "nemtudommineknevezzem" (nagyzolás-ahogyan az egyik válaszoló írta) nem egy és ugyanaz, már bocsika!!
Az nem igényesség, ha valaki van olyan tiszta, hogy nem kell minden nap melltartót cseréljen, mivel az este sem büdös, hanem nagyon jó illata van?
Nem kell már annyira eltúlozni a dolgokat, könyörgöm...
Szia!!
14 éves lány vagyok. És régen 3-4 naponta cseréltem farmer gatyámat. De aztán sokan mondták nekem, hogy ennek a gatyának az az előnye, hogy sokáig jó. 1, akár 2 hétig is simán hordható, de általában én 1 hétig hordom. Itthon úgyis leveszem.Szóval ennyi. A melltartó meg... szerintem nem igénytelenség. Van mikor 3-4 napig hordom, ha itthon leveszem, akár 1 hétig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!