Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek nem igénytelenség...

Szerintetek nem igénytelenség kétszer felvenni egymás után egy melltartót?

Figyelt kérdés

Az is fehérnemű, szerintem a bugyival, zoknival együtt kell(ene) cserélni. Én nem bírnám felvenni egymás után kétszer...

Ti hogy vagytok vele?

2009. szept. 5. 18:45
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
88%
Itt nem az a kérdés ,hogy valaki meg teheti ,nekem pl van 10 db de nem szeretem a felesleges nagyzolásokat főleg önmagammal szemben,mert nem látom értelmét.:D:D
2009. szept. 28. 16:58
 42/52 A kérdező kommentje:

Ok. hordjátok akár 1 hétig is, nem érdekel, csak nekem furcsa...

De azért csak jobban esik az embernek frisss, tiszta ruhába bújni, nem? Pl. ágynemű.. sokkal másabb először belebújni a fiss, illatos ágyneműben, mint pl. harmadjára.

De tényleg mindegy most már, én egyszerűen jobban érzem magam minden nap tiszta melltartóban, akár napi kettőben.

2009. szept. 28. 17:02
 43/52 anonim ***** válasza:
68%

nekem négy melltartóm van. egy lila, két fekete és egy fehér. a fehéret ritkán hordom. és kb. 2-3-4 naponta cserélem a melltartót!

14/L

2009. szept. 28. 19:22
 44/52 anonim ***** válasza:
90%
meg most olvasom, hogy 3-4 napig gatyát sem hordasz! hát ez gáz! én egy gatyát egy hétig hordok, de gyakorlatilag utána is csak azért cserélem, mert hétvégén motorozok benne és átveszi a kipufogószagot!
2009. szept. 28. 19:25
 45/52 A kérdező kommentje:
Tényleg gáz ha vki igényes... ennyire hülye nem lehetsz!!!
2009. szept. 28. 19:29
 46/52 anonim ***** válasza:
92%

Az igényesség és a "nemtudommineknevezzem" (nagyzolás-ahogyan az egyik válaszoló írta) nem egy és ugyanaz, már bocsika!!

Az nem igényesség, ha valaki van olyan tiszta, hogy nem kell minden nap melltartót cseréljen, mivel az este sem büdös, hanem nagyon jó illata van?

Nem kell már annyira eltúlozni a dolgokat, könyörgöm...

2009. szept. 28. 19:53
 47/52 anonim ***** válasza:
88%

Szia!!

14 éves lány vagyok. És régen 3-4 naponta cseréltem farmer gatyámat. De aztán sokan mondták nekem, hogy ennek a gatyának az az előnye, hogy sokáig jó. 1, akár 2 hétig is simán hordható, de általában én 1 hétig hordom. Itthon úgyis leveszem.Szóval ennyi. A melltartó meg... szerintem nem igénytelenség. Van mikor 3-4 napig hordom, ha itthon leveszem, akár 1 hétig is.

2009. szept. 28. 21:13
 48/52 anonim ***** válasza:
91%
Mindenki addig hordja, ameddig Ő jól érzi benne magát!!Ez mindenkinek mást jelent!Egyéni dolog!! De naponta tényleg felesleges cserélni, hacsak nem akarsz minden nap a bugyidhoz illőt felvenni. (pl:szett)
2009. szept. 28. 23:01
 49/52 A kérdező kommentje:
De képzeld, hogy minden nap a bugyikához illőt veszek fel..
2009. szept. 29. 17:33
 50/52 anonim ***** válasza:
91%
Te idióta, ez nem igényesség kérdése, te csak egy finnyás kis p|csa vagy, de fogd már fel,hogy rohadtul senkit nem érdekelsz.Cseréld a bugyit a hozzáillő melltartóval,meg farmerrel, le vagy szarva kicseszett magasról, inkább ne irogasd,hogy miért baj,ha az ember igényes, mert ez tényleg nem az.Csak magadat szégyeníted meg.Jó,hogy nincs jobb dolgod, mint hülyeségeket kérdezgetni.
2009. szept. 29. 22:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!