Amúgy az utolsónak írtam. Ő kezdett el személyesnekeni, hogy biztos nem tisztálkodom és azért kell minden nap cserélni.
2009. szept. 6. 00:43
22/52 anonim válasza:
Ha szerinted igénytelenség,minek kérdezed??????????????????????????????
Csak azokat a válaszokat fogadod el,amik azt irják,amit te HALLANI AKARSZ.Meggyőzni pedig te itt senkit se fogsz.Arra ott a parlament.
Mit akarsz itt téríteni,mi vagy te? Jehova tanúja?:D
olvasd már vissza magad,és vegyél vissza.azért mert másoknak más a véleménye (rajtam kívül volt egy pár),azt igenis olvasd el,köszönd meg a véleményt,azt menj hajat vasalni.(az én válaszomat nem kell megköszönni,de másokat ok nélkül oltottál le)
Bárcsak annyi eszed lenne,mint ahány melltartód.
2009. szept. 6. 02:55
23/52 anonim válasza:
Ha neked büdösek a melleid akkor jobb ha gyakran cseréled.Azér a bugyi, zokni más dolog.
2009. szept. 6. 09:13
24/52 anonim válasza:
ha nagy mellem lenne és összeérne lehet, h beizzadnék, de így csak 40 fokban szoktam a melltartóba beleizzadni, olyankor cserélem naponta. de máskor 3-4 nap után is simán illatos még a melltartóm úgyh nem sok értelmét látom naponta lecserélni. szerintem mindenki csinálja úgy ahogy neki jó, mindenki másmilyen, és felesleges erről vitatkozni.
2009. szept. 7. 11:48
25/52 anonim válasza:
Ez pont egy rohadt idióta kérdés.Mit gondolsz ki vagy te, és kit érdekel, hogy te mikor cserélsz melltartót? Van akinek nincs rá pénze,hogy minden nap bugyikával cserélgesse, vagy nincs ideje minden este kimosni. SZánalmas vagy,de rohadul, annyira nagyon látszik,hogy csak azért tetted fel a kérdést, hogy megmutasd nekünk, hogy neked mennyire jó, hát tudd meg, leszarjuk.
TOvábbi jó cserélgetést.
2009. szept. 27. 17:54
26/52 anonim válasza:
Utolsónak igaza van. Mi ebben az igénytelen? A mellem nem izzad, nem is büdös, nem távozik rajta semmiféle nem kívánatos anyag.
2009. szept. 27. 19:18
27/52 anonim válasza:
hát, nem tudom, nekem is az a természetes, ha mindennap tiszta van rajtam, de nem tartom igénytelenségnek ha valaki többször felveszi. Én sem vagyok sem izzadós, sem kövér, de valahogy mégis jobban esik tiszta melltartóban lenni. De szerintem semmi gond nincs ezzel.
2009. szept. 27. 19:47
28/52 anonim válasza:
Szeritnem tök normális, ha valaki többször veszi fel. Nekem 2 melltartóm van, most talán kapok egy újat is, mert 14 éves vagyok, és az egyiket már kinőttem. Nem izzadok nagyon, simán felveszem többször, de tudjátok: Mindenki másképp csinálja...
2009. szept. 27. 19:57
29/52 anonim válasza:
Szerintem sem igénytelenség, a bugyira már azt mondanám, hogy ha valaki nem cserélni naponta, na az lenne az igénytelenség. Egyébként meg nem bántásból, de minek kell ilyen kérdést feltenni? Mindenkinek a saját dolga, hogy mikor cseréli, és mikor nem. Most ezt miért kéne az embernek tudni a másikról?
2009. szept. 27. 20:21
30/52 anonim válasza:
Nem ciki, de ha pl. minden nap az van rajtad az már sztem igen. nem csak azért mert nem higénikus, hanem ha pl. barátoddal vagy, vagy tesiórán, mások azt hiszik, hogy nincs másik. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!