Szerintetek nem igénytelenség kétszer felvenni egymás után egy melltartót?
Az is fehérnemű, szerintem a bugyival, zoknival együtt kell(ene) cserélni. Én nem bírnám felvenni egymás után kétszer...
Ti hogy vagytok vele?
Én nem csak egyszer húzom fel.Hála isten egyáltalán nem vagyok izzados fajta meg szerintem nem igénytelenség.
18/L
szerintem sem igénytelen. különben elég helyzetfüggő. ha valami miatt beleizzadok, akkor nyilván nem veszem fel újra akkor sem ha még csak egyszer volt rajtam. nyáron is (már amikor hordok melltartót) általában cserélem naponta. de amikor egyáltalán nem izzadok bele, akkor én simán felveszem még másnap is.
20/L
Szerintem az az igénytelenség ha valaki rá van szorulva hogy naponta új melltartót húzzon..nekem erről az ugrik be hogy szegény vagy megizzad mint a ló,vagy valahogy büdös lesz..mert ha az illető nem büdös,nem izzad,akkor az a melltartó elvileg másnap is finom,tiszta,illatos..jobb helyeken..és ha ez nem igy van,akkor igenis ajánlatos minden nap újat felvenni.Szal kedves kérdező,fürgyé le,és akkor másnap se lesz koszos a melltartód.
Nálam kedv függő,mikor hogy.Van hogy naponta új,van hogy másnap is ugyanaz.Viszont sose azért nem veszek fel egy melltartót másnap,mert fuj az milyen már,minden nap új kell...én nem vagyok büdi.Mondom,kedv függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!