Szerintetek nem igénytelenség kétszer felvenni egymás után egy melltartót?
Az is fehérnemű, szerintem a bugyival, zoknival együtt kell(ene) cserélni. Én nem bírnám felvenni egymás után kétszer...
Ti hogy vagytok vele?
Szerintem se igénytelenség! Persze nyáron más a helyzet.
21/L
De vicces vagy... :)))
Figyu: ha valaki nem izzad bele, nem jár büdös helyeken, rendszeresen tisztálkodik, izzadsággátlót meg stb.-t használ, NEM LESZ BÜDÖS A MELLTARTÓJA, vagyis nyugodtan felveheti többször is!
Ezt nem bírod felfogni???
Nincs ebben semmi rossz.
És persze az sem baj, ha te minden nap váltogatod és csak egyszer veszel föl egyet, de az már nagyonis szánalmas, hogy így fejezed ki a véleményed...ez már tényleg ciki!!!
Mert szerintem senki nem az alapján fog megítélni, ahogyan te a melltartóiddal bánsz, inkább az a döntő, hogy azt hogyan tálalod...te pedig szörnyen beszélsz másokkal!
Mégegyszer mondom (hátha megérted végre...): mi sem hordunk olyan melltartót, ami büdös, egyszerűen nekünk nem "rohad le", mivel nincs oka rá!
És igen, még másnap és azután is simán hordhassuk, mert k.rvajó illata van!!! ;) ;) :pp
Szerintem nem igénytelenség, mert a melltartó nem bugyi vagy zokni. Nekem is nagyok a melleim, alig találok megfelelő méretű és jó formát adó push-up melltartót, ha minden nap mosogatnám, egy hónap múlva vehetnék újakat, és Te is nagyon jól tudod, hogy D, E kosaras push-upokat nem lehet tesco akcióban 500 ft-ért venni :D
Persze ha leizzad az ember, pl. nyáron, akkor ki kell cserélni, de normál körülmények közt fel lehet venni többször is. Ha több napig hordok egyet, attól még mindig semleges vagy parfümillata van. Általában ha befújom magam még a ruha felvétele előtt, jut a melltartóra is. (fehérre nem szerencsés! de nekem feketék vannak)
Nem vagyok büdös...
Egyszerűen zuhanyzás után nem tudnám felvenni még 1X ugyanazt a melltartót/bugyit...
Tudjátok én meddig hordom? Lehet meglepő de addig amíg tiszta, ha 2-3hét akkor addig, nekem 1melltartom van, meg egy ami nem tart jól, azt addig veszem fel amíg szárad a jó, nadrággal is hasonlóan voltam sokáig, most már 2jó nadrágom van, így könnyebb, bugyit naponta váltok, zoknit is, pólót is, pulcsiakt meg 3-5alkalom után, attól függ hogy alatta toppba vagy pólóba voltam.
17/L
kicsit vicces hogy a melltartón veszekedtek :D
amúgy szerintem se az.de hát aki megteheti hogy minden nap másikat vegyen fel.jaaaaaaaj: D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!