Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki, ha egy 27 éves lány...

Ciki, ha egy 27 éves lány emós lesz?

Figyelt kérdés
Tehát ha emós ruhákat veszek fel,meg haj,smink stb,akkor nem látszik meg hogy kinőttem már a tinikorból? egyébként kb.24-nek nézek ki.Vagy inkább nevetségessé tenném magam?Vettem egy csomó emos ruhát de itt állnak a szekrényben nem merem felvenni...félek h "öregnek" tűnnék benne...ti mit tennétek?
2008. jún. 4. 12:45
1 2 3 4 5
 41/44 anonim válasza:
Tök jó, hogy te 27 évesen még mindig 12 szeretnél lenni. Neked már rég a karrieren és a családon kellene gondolkozni, nem azon, hogy egy buta tinicsoporthoz tartozzál. Nem volt gyerekkorod vagy mi?
2011. jan. 31. 13:31
 42/44 A kérdező kommentje:

ez a kérdés már nem aktuális,nem látod h két és fél éve tettem fel? Amugy honnan veszed h nem gondolkozom karrieren? Csak mivel még egyetemre járok,addig megtehetem h ugy öltözzek ahogy akarok.Kicsit későn érő tipus vagyok,na.Már 30 vok de még mindig kb.22-23-nak néznek.Meg úgy is érzem magam.Egyszerűen nem hiszik sokan el h hány éves vok :DD nagyon kislányos a külsőm

Amugy sikerült kitalálnom egy stílust ami félig ilyen emos de félig meg szexis.Mert rájöttem h a full emo nekem se tetszik.Meg a suliban sincs is sok emós...

Amúgy herótom van az olyan emberektől,akik szerint ennyi meg annyi idősen ezt vagy azt kéne csinálnia az embernek. MIÉRT? KI MONDJA MEG? Családot egyébként se akarok,nekem más a célom,lesz egy szuper karrierem abban a szakmában ami érdekel,addig meg mig egyetemista vok,és nem kell munkahelyre bejárnom,ugy öltözök ahogy akarok.

Na puszi mindenkinek

Aki normálisan válaszolt annak köszi! :)

2011. febr. 1. 10:30
 43/44 anonim ***** válasza:
Mi az az emó? 16/L.
2020. dec. 19. 17:14
 44/44 anonim ***** válasza:
Na, még mindig emós vagy?😆 Így 40 környékén..😆😆😆
2021. jan. 12. 21:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!