Ciki, ha egy 27 éves lány emós lesz?
szerintem is késő már de az emo ruhákat is lehet úgy kombinálni, hogy szép nőies legyen...pl egy fekete csőnadrág egy ingel és egy övvel nagyon csini:)
13/L
Hát.. 27 évesen már eléggé megbámulnának. Még sose láttam felnőtt emót! Asszem meglepődnék. Nem is kicsit.
Neked kell eldöntened, hogy bevállalod e, de szerintem biztos kapsz majd jónéhány furcsa pillantást...
Emosnak szerintem már ciki ha már felnőtt nő vagy :)
Már lassan a gyerekvállaláson kéne törni a fejed ...nem az életstílusodon ...ennyi :)
hát. ha nem vagy emós akkor nem olyan ciki.
nade nézzük mit tartalmaz ez:
vasalt haj- nem ciki
nagyon vastagon kihúzott szem- hát nem a legjobb, elég egy kicsit is
csíkos póló/fehér póló valami extrább fekete mintával- jó
szegecses öv-jó
csőnadrág- mindenki ilyet hord
tornacipő- jó
végülis semmi olyan nincs amit nem illene felvenned. csak ne vigyél semmit se túlzásba, ha érted, mire gondolok
Szerintem ciki. Nem az ilyen stílusú ruhák a cikik, és simán vihetsz emós elemeket az öltözködésedbe, ami megtetszik, meg amit bele tudsz építeni, de ennyi idősen fura, hogy miért akarsz egy szubkultúrához tartozni. Tiniként az ember azért megy bele ilyenekbe, mert még keresi önmagát, tartozni akar valahova, a felnőtté válását segíti. De neked ezen már túl kéne lenned.
Mindegy amúgy, hogy mennyinek látszol, ennél lelkileg fejlettebbnek kéne lenned.
25/L (akitől mellesleg még mindig elkérik a személyijét a szórakozóhelyeken...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!