Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki, ha egy 27 éves lány...

Ciki, ha egy 27 éves lány emós lesz?

Figyelt kérdés
Tehát ha emós ruhákat veszek fel,meg haj,smink stb,akkor nem látszik meg hogy kinőttem már a tinikorból? egyébként kb.24-nek nézek ki.Vagy inkább nevetségessé tenném magam?Vettem egy csomó emos ruhát de itt állnak a szekrényben nem merem felvenni...félek h "öregnek" tűnnék benne...ti mit tennétek?
2008. jún. 4. 12:45
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Én is most éppen 27 vagyok és szerintem igen.

Egyetértek az előttem íróval.

2010. febr. 19. 23:12
 32/44 anonim ***** válasza:
Szerintem meg mindenki látott már felnőtt emot, a baráti társaságomban is van alapból 4 is. 25-30 évesek. Nem látszik rajtuk, max 17-18nak néznek ki. Eléggé fiatalít ez az emo dolog. Szóval ha ez a cél akkor arra jó. Másra nem nagyon. De nem értem miért hiszik annyian hogy csak tizenévesen lehet valaki emo vagy goth vagy bánomis én mi. Külföldön nézzetek körül, van felnőttből is elég.
2010. febr. 19. 23:45
 33/44 anonim ***** válasza:

Nem emós, hanem emo. Vagy ha belül nem emo, csak az öltözködést utánozza akkor simán pózer.

Ha neked tetszik a stílus akkor nem ciki, vannak idősebb (akár 30as) emok is, de náluk ez tényleg életérzés, feeling.

De miért akarsz hirtelen emora váltani? Ilyen korban általában vagy nőiesen vagy elegánsan öltözködnek a nők és már nem változtatnak. Én is váltottam, finoman áttértem az emoról az elegánsra. Muszáj, komoly munkahelyem van nem tehetem nevetségessé magam. Így komolyabban vesznek az emberek ami nekem most elég fontos. Maradhattam volna emo és hű magamhoz, de akkor éhen haltunk volna... :/

Nem tudsz képeket mutatni a ruhákról? Milyen rucikról van szó?

2010. febr. 20. 00:33
 34/44 anonim ***** válasza:

23:12 vagyok. Végül is attól is függ, hogy milyen környezetben mozogsz, mivel foglalkozol, stb.

Mondjuk egy banki ügyintéző nekem elég furán nézne ki emós hacukában. :)

2010. febr. 20. 08:48
 35/44 anonim ***** válasza:
Sztem egy kicsit az. Egyébként emós úgy nem lesz senki hogy elhatározza hogy na most emós leszek! Az emó az egy lelki állapot
2010. febr. 20. 09:31
 36/44 anonim ***** válasza:
52%
szerintem 17 évesen is ciki,én csak úgy hívom az ilyeneket hogy emógernyók:D
2010. febr. 20. 10:10
 37/44 anonim ***** válasza:

Én is most éppen 27 vagyok és szerintem igen.

Egyetértek az előttem írókkal.

2010. febr. 20. 11:33
 38/44 anonim ***** válasza:
ciki,eléggé
2010. febr. 20. 14:30
 39/44 anonim ***** válasza:
Szerintem abban az esetben nem ciki ha tényleg átérzed ezt a stílust , mert ez nem csak a ruhákról szól hanem arról h mit érzel!ez negyon fontos mert ez emok nagyon nem bírják a pózereket!elég furi modjuk mert ezt lázadó tinik találták ki!olyan mintha még te is lázadnál!de ettől függetlenül ha te 'lélekben' is emo vagy akk sztem nem ciki!
2010. febr. 20. 18:30
 40/44 anonim válasza:

Emós? Oké tehát úgy öltözöl mint egy emo. Szerintem ha jól áll akkor nem gáz. Ha nincs benned az az érzés ami egy emoban akkor hiába öltözöl úgy, nem jön át a dolog és max tényleg nevetségesen hat. De nagyon felnőtteknek nem áll jól az ami az emoknak(szerintem).

Kicsit eltúlzott példa de én láttam már Pesten festett szőke hajú, rózsaszín miniszoknyás kb 70 éves nagymamát. Na neki nem állt jól. Lehet fiatalnak érezte magát, de akkor sem.

Szerintem mindenki öltözködjön korának megfelelően.

Nekem is volt amikor így öltöztem, akkor voltam 22 kb, bár akkor annyira nem volt elterjedve még itt ez az egész.

De ezt belül is érezni kell. a Külső kell igazodjon a belsődhöz nem fordítva szerintem.

Mostanra már én is visszavettem belőle, mind öltözködésben, mind hajban.

Munkahelyek meg változóak. Attól függ hol dolgozol. Van ahol nem nézik jó szemmel és kimondottan fontos a megjelenés.

2010. nov. 26. 20:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!