Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki, ha egy 27 éves lány...

Ciki, ha egy 27 éves lány emós lesz?

Figyelt kérdés
Tehát ha emós ruhákat veszek fel,meg haj,smink stb,akkor nem látszik meg hogy kinőttem már a tinikorból? egyébként kb.24-nek nézek ki.Vagy inkább nevetségessé tenném magam?Vettem egy csomó emos ruhát de itt állnak a szekrényben nem merem felvenni...félek h "öregnek" tűnnék benne...ti mit tennétek?
2008. jún. 4. 12:45
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem elég ciki dolog bármilyen korban "ilyenesnek", meg "olyanosnak" lenni. Az én tinédzserkoromban a "depesesek" meg a "metálosok" voltak a menők, később a "teknósok", de attól még mind elég bután néztünk ki, és senki nem érezte magát jobban attól, hogy "olyanos" :) Ezek tinédzserkori hülyeségek, és nem attól kell félned, hogy az emósok kinéznek maguk közül, hanem attól, hogy mindenki más ostobának fog tartani.
2008. jún. 8. 11:31
 12/44 anonim ***** válasza:
61%

Azért ciki 27 évesen már/még emósnak lenni, mert:

1.Arra már általábna gyerekei vannak az embernek, és hogy néz az már ki ha valakinek az anyja emósan öltözik??

2.Ebben az életkorban(27)az emberenk már rég munkahelye van,és nem hinném, hogy elnéznék azt ha valaki így öltözik!!!

2008. jún. 8. 15:32
 13/44 anonim ***** válasza:
61%
27 évesen nincsenek az embernek általában gyerekei, és még tök fiatal, és úgy öltözik, ahogy jól érzi magát. Azt sem tudod, milyen egy 27 éves. Bocs, csak mérhetetlenül gyűlölöm a skatulyázást, hogy egy ennyi meg annyi évesnek ilyennek meg olyannak kell lennie. Tudod, kik szokták ezt csinálni...70-80 éves rosszindulatú, fogatlan, falusi vénasszonyok...
2008. jún. 11. 12:00
 14/44 anonim ***** válasza:
54%
Nem .Az egy élet stílus.Én is az vok.26 vok.
2008. jún. 16. 14:35
 15/44 anonim ***** válasza:
68%
az emonak szerintem pont ez a lényege,hogy elfogadjuk egymás stílusát,szóval szerintem ha te emos akarsz lenni,és húz hozzájuk a szíved bátran legyél az.Én voltam emos,én nem szólnák be neked.Legtöbbször ők csak a pózereknek és diszkósoknak szólnak be.
2008. jún. 17. 13:55
 16/44 anonim válasza:
90%
szerintem az emo csak a kifejletlen egyéniségű fiatalok számára vonzó általában. Ez a mneő, legyünk mi is azok. Lehet, h neked megtetszett ez a stílus, akkor nincs vele baj, ha az leszel, de az biztos, h nem átlagos, ha 1 felnőtt a többségében "gyerekek" által képviselt stílust akarja követni.
2008. jún. 19. 14:48
 17/44 anonim ***** válasza:
74%

pfúú hát mostanság az "emo" már egy divat..Én személy szerint undorítónak tartom.Bár lehet,hogy azért mert nem vgayok teéjesen tisztában a fogalmával.ki tudja?!

Szóval 27 évesen IGEN AZ.Máár bocsánat.

Most nézd meg Tóth Gabit.'imó' lett, és NEVETSÉGES.Pedig ő még nincs is 27...

2008. júl. 1. 18:35
 18/44 anonim ***** válasza:
53%

Először is nincs olyan hogy emós.Ez olyan mintha azt mondanád hogy hülyés.

Másodszor látszik hogy nem sokat tudsz az emo-ról,szóval csak a stílus tetszik s ha így öltözöl hipp hopp rádakaszthatják a pooser jelzőt.

Harmadszor ha ilyen zenét hallgatsz és közel áll hozzád az életforma(depresszió,magány,melankolia)akkor nyugodtan öltözködj emo ruhákba mint Avril Lavigne vagy Zui Suicide.

Az emo nem korhatáros.:)

2008. júl. 6. 17:06
 19/44 anonim ***** válasza:
90%
szerintem már az ciki ha úgy írják/mondják h emós. de te döntöd el. és azt is h "emós" leszel-e vagy sem. attól nem vagy az, ha úgy öltözködsz.
2008. júl. 12. 15:07
 20/44 anonim ***** válasza:
88%
szerintem ciki!! ha már felnőtt vagy nézz is ki annak! nem lenne baj, ha ha fiatalosan akarnál öltözködni, de az emo stílus az már sok egy 27 éveshez..
2008. aug. 11. 19:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!