Hogyan legyek nőies, csinos, de ne plázacica?
figyi, sztem a legfontosabb az h úgy öltözködj, amiben te jólérzed magad, és ami önbizalmat ad neked. ha te nemérzed a sajátodnak ezt a nőies, csinos öltözküdést, akkor ne akar így öltözködni, mert csak mégrosszabb benyomást fogsz kelteni. a legfontosabb az h megtaláld a saját stílusodat.
én pl egyáltalán nem hordok magassarkút, kb csak edzőcipőt, nyáron pedig vmi eccerű papucsot, esetleg néha-néha balerinacipőt, de abból se a túlcsicsázottat. szoknyát absz nem hordok, és a hasamig kivágott felsőket sem. de mégis megnéznek az utcán, az ismerőseim dicsérik az alakom, a stílusom, és a fiúknak is eléggé bejövök.
nekem ez ad önbizalmat (mármint nem az h bejövök ennek meg annak) hanem az h hiába nemhordok magassarkút, meg miniszoknyát, megtaláltam a saját stílusom, amiben jólérzem magam, és ez ad önbizalmat. mert önbizalmad is CSAK akkor lesz, ha te megvagy elégedve magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!