Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan legyek nőies, csinos,...

Hogyan legyek nőies, csinos, de ne plázacica?

Figyelt kérdés
Szeretnék csinosan öltözni, az alakom azt hiszem meg van hozzá (166cm 52kg). De nagyon gátlásos vagyok, nem szeretem ha megnéznek, mert olyan mintha csak a hibáimat látnák meg. Pattanásos az arcom, ezért vagyok félénk, és elégedetlen magammal. Próbáltam már sok mindent , de nem használt. A hajam is szeretném megváltoztatni, hátha önbizalmat adna. Vmi frufrus frizurát szeretnék, mert nagyon magas a homlokom. Most oldalfrufrum van de vmi teljesen homloktakaró tépettet szeretnék. :) Tanácsokat és képeket szeretnék, aki segit annak nagyon köszönöm.
2009. aug. 30. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
menny el bőrgyógyászhoz..énis teli vltam pattanással..már azthittem semmise segíthet..de a bőrgyógyászhoz elmentem..és amit felirt az vlmi csodatévőxD..olyan hamar elmultak tölle:D
2009. aug. 30. 19:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Voltam, de az sem segitett. sajnos:(
2009. aug. 30. 20:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menj el egy másikhoz. Olyan nincs hogy semmi sem mulasztja el őket. Szerintem ez legyen az első lépés. Utána jöhet a fodrász, pár új ruha, stb.
2009. aug. 30. 20:05
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
sztem Beyonce igazán nőies és szép =) az ő stílusa nagyon hasonlít hozzá. nézz meg róla pár képet :D
2009. aug. 30. 20:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Mit irt fel neked a bőrgyógyász?
2009. aug. 30. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

figyi, sztem a legfontosabb az h úgy öltözködj, amiben te jólérzed magad, és ami önbizalmat ad neked. ha te nemérzed a sajátodnak ezt a nőies, csinos öltözküdést, akkor ne akar így öltözködni, mert csak mégrosszabb benyomást fogsz kelteni. a legfontosabb az h megtaláld a saját stílusodat.

én pl egyáltalán nem hordok magassarkút, kb csak edzőcipőt, nyáron pedig vmi eccerű papucsot, esetleg néha-néha balerinacipőt, de abból se a túlcsicsázottat. szoknyát absz nem hordok, és a hasamig kivágott felsőket sem. de mégis megnéznek az utcán, az ismerőseim dicsérik az alakom, a stílusom, és a fiúknak is eléggé bejövök.

nekem ez ad önbizalmat (mármint nem az h bejövök ennek meg annak) hanem az h hiába nemhordok magassarkút, meg miniszoknyát, megtaláltam a saját stílusom, amiben jólérzem magam, és ez ad önbizalmat. mert önbizalmad is CSAK akkor lesz, ha te megvagy elégedve magaddal.

2009. aug. 30. 23:01
 7/7 anonim ***** válasza:
ZIneryt különleges oldatot..
2009. aug. 31. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!