Hogyan legyek plázacica? Cicák pls.
14/L
Nem vagyok butácska...de szeretnék plázacicásan kinézni...
Cicák:!
tanácsokat várnék..sminkben..öltözködésben..hajápolásban,és minden egyébben...
lehurrogásokra nem vagyok kivcsi,mert nem nagyon érdekel a "cicautálók" beszólogatására..
köszke.
hát, ennyi IQ-val jobb is , hogy az leszel...
még is, ha szétnézel a plázákban és plázapics@'kat látsz, nem tudod , hogy hogy néznek ki? hogy hogy öltözködnek? vagy mi?
ehhez nem kell túl nagy jártasság a divatban....te aztán IQ bajnok vagy xD
te se lehetsz egy észlény ha nem tudtad elolvasni a szöveg végét -.-"
"lehurrogásokra nem vagyok kivcsi,mert nem nagyon érdekel a "cicautálók" beszólogatására..
köszke"
amugy meg 4-5 tanuló vagyok..mondjuk ehez rohadtul nincs semmi közöd...inkább fogd be,és ne irogass ide,nem azért tettem fel a kérdést hogy a hozzád hasonlóak leh*lyézzenek...
Te mekkora agyatlan ribi vagy...
16L
Oh dehogynem olvastam el a végét , de úgy őszintén hallottál te a szólásszabadágról? :D Nekem te ne tiltsd meg, hogy én hova írjak, oda írok kommentárt ahova én szeretnék.
Azt meg egyenesen lesz@rom, hogy 4-es 5-ös vagy...Gondolom, ha ilyen "okos" vagy, akkor nem okozna gondot neked, hogy átválts plázapics@'-ra. Amúgy meg tudod..Google a legjobb barátod.
Vagy menj el a közeli plázába és nézzegess szét... Gondolom nem olyan nehéz lemásolni más tucat öltözékét. Nyisd ki a szemed, és tanulj.
Nagyon egyszerű! Úgy kell kinézned, mintha a bankszámládba viselnéd magadon!
Bocs, a szüleidét...:D
Az az igazság, hogy a mai iskolákban már nem az igazi tudást osztályozzák, így persze simán lehetsz 4-5-ös tanuló.
De hogy lásd, kivel van dolgod, íme itt van néhány videó:
http://www.youtube.com/results?search_query=plastic+tinkerbe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!