Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan legyek plázacica?...

Hogyan legyek plázacica? Cicák pls.

Figyelt kérdés

14/L

Nem vagyok butácska...de szeretnék plázacicásan kinézni...

Cicák:!

tanácsokat várnék..sminkben..öltözködésben..hajápolásban,és minden egyébben...

lehurrogásokra nem vagyok kivcsi,mert nem nagyon érdekel a "cicautálók" beszólogatására..

köszke.

2010. nov. 12. 09:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Miért szeretnél "plázacica" lenni? Szerinted ez jó?
2010. nov. 12. 17:41
 12/19 anonim ***** válasza:
36%

Sziija. :D

Hát elősször is egy nagyon fontos dolog: plázacicának születni kell, szóvel ez inkább ijen ösztönös dolog vagy micsoda...

De ha szeretnél úgy öltözködni meg kinézni akkor segíthetek. Szóóóval a ruha: a pántnélküli toppokat imádjuk, meg egy kivágottabb szexi felső is jó + természetesen alap alá egy pushh up melltartó. hihii :D

A miniszoknyák és a shortok szukcsik, de télen egy nagyontapadós naci is tökcsi :D Ltexgatya forevöör (L)

A kinézet: erős smink, a szemeket nagyon ki kell emelni, a műszempilla alap dolog minden napra. És nem árt egy kis hajhosszabbítás sem.

És soha ne menj sehova az LB-jid nélkül ;)

Puszii

2010. dec. 6. 15:01
 13/19 A kérdező kommentje:
kösziim (L)
2010. dec. 6. 15:08
 14/19 anonim ***** válasza:
74%
ma 15:01: Szánalom :D
2010. dec. 6. 23:12
 15/19 anonim ***** válasza:
7%

Nííncsmit, remélem segítettem :D(L)

Szánalom? :| Hátba+ nem tudom h itt ki a szánalmas.. -.-"

2010. dec. 10. 16:28
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

szijaa:))

igeen,ez ösztönös dolog,amikor már érzed azt hogy nem tudsz ennek ellenálni ahh...:D

ha annyira akarsz "pláza cica lenni" amit nem értek miért...mert hát ugye mindenkinek van egy stílusaa..

amugy kivágós felső alap dolog!! Mayo Chix stb.

a latex gatya a legfontosabb , meg a párducmintás cuccok azok tutik.:P

jaa és egy hatalmas magas sarkú :). nekem most 20 centis van Retro-s :)

Erős smink, a szemed nagyon kikell emelni és a szádat,sosem mehetsz nyilvánosság elé smink nélkül!! műszempilla , szájfény !!!!

Póthaj,vagy ha hosszú a hajad alap jó.. + pink cuki dolgok:p

2011. ápr. 8. 12:59
 17/19 Laura_ válasza:
Nem azért...Én is ebben a korban vagyok,de szánalmasnak tartom a "cicákat".Egymás majmolása,seggkivillantós cuccok,5 tonna smink (majd 10 év múlva nézzetek tükörbe),Szoli,műköröm....Mire jó ez?
2011. ápr. 12. 19:26
 18/19 anonim válasza:

Nos:

- plasztikai műtétek

-vékony alak-edzés szépségápolás minden nap!

-jó, trendi,márkás ruhák

- szuppy kiegészítők (értsd: póthaj, műköröm, szoli,smink,műszempilla,ékszerek,ájfón,:D)

2012. júl. 3. 23:45
 19/19 anonim válasza:
Legyen minden cuccod rózsaszín, mikor jön veled valaki szemben, ütközz neki, még te állj neki följebb (húzd fel a szemöldököd és mondd azt, hogy cöh, ezek a lúzerek, viselj magassarkút, mélyen dekoltált felsőt. Vastagon.kend ki magad (rózsaszín rúzs, vastagon szemceruza és szemhéjtus), hajad legyen MINDIG egyenes, pink sugar ,,illat" lengjen körül. Beszélj plázacicásan. Részletes útmutató plázacica unciklopédia
2013. júl. 7. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!