Hogyan legyek plázacica? Cicák pls.
14/L
Nem vagyok butácska...de szeretnék plázacicásan kinézni...
Cicák:!
tanácsokat várnék..sminkben..öltözködésben..hajápolásban,és minden egyébben...
lehurrogásokra nem vagyok kivcsi,mert nem nagyon érdekel a "cicautálók" beszólogatására..
köszke.
Sziija. :D
Hát elősször is egy nagyon fontos dolog: plázacicának születni kell, szóvel ez inkább ijen ösztönös dolog vagy micsoda...
De ha szeretnél úgy öltözködni meg kinézni akkor segíthetek. Szóóóval a ruha: a pántnélküli toppokat imádjuk, meg egy kivágottabb szexi felső is jó + természetesen alap alá egy pushh up melltartó. hihii :D
A miniszoknyák és a shortok szukcsik, de télen egy nagyontapadós naci is tökcsi :D Ltexgatya forevöör (L)
A kinézet: erős smink, a szemeket nagyon ki kell emelni, a műszempilla alap dolog minden napra. És nem árt egy kis hajhosszabbítás sem.
És soha ne menj sehova az LB-jid nélkül ;)
Puszii
Nííncsmit, remélem segítettem :D(L)
Szánalom? :| Hátba+ nem tudom h itt ki a szánalmas.. -.-"
szijaa:))
igeen,ez ösztönös dolog,amikor már érzed azt hogy nem tudsz ennek ellenálni ahh...:D
ha annyira akarsz "pláza cica lenni" amit nem értek miért...mert hát ugye mindenkinek van egy stílusaa..
amugy kivágós felső alap dolog!! Mayo Chix stb.
a latex gatya a legfontosabb , meg a párducmintás cuccok azok tutik.:P
jaa és egy hatalmas magas sarkú :). nekem most 20 centis van Retro-s :)
Erős smink, a szemed nagyon kikell emelni és a szádat,sosem mehetsz nyilvánosság elé smink nélkül!! műszempilla , szájfény !!!!
Póthaj,vagy ha hosszú a hajad alap jó.. + pink cuki dolgok:p
Nos:
- plasztikai műtétek
-vékony alak-edzés szépségápolás minden nap!
-jó, trendi,márkás ruhák
- szuppy kiegészítők (értsd: póthaj, műköröm, szoli,smink,műszempilla,ékszerek,ájfón,:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!