Most megyek továbbtanulni, most leszek 9-es. Hogy lehetnék az új suliba népszerü úgy hogy ne legyek az osztály kurvája se a fő plázacica se a tipikus jókislány. nem a legnépszerübb szeretnék lenni csak népszerü. mit tegyek ez érdeképbe mit ne?
népszerüség alatt azt értem hogy meghívnakbuliba vagy ha mennek vhova akkor oda stb.
mit tegyek kérlek segítsetek.
a bunkó megjegyzésekre nem vok kíváncsi.
Én annak idején az àltalànos iskolàban nem voltam közkedvelt,soha nemvoltak menö baràtaim,a középiskolàba meg mindenki ismert:))))
pedig nem csinàltam semmit,csak közvetlen voltam(köszöntem,a buszmegàlloba probàltam a témàhoz magamtol bekapcsolodni,megmertem kérdezni azt ha valamit nem értettem,meg mindenkivel szoba àlltam(nem csak a gazdag jol öltözöt gyerekekkel,hanem a szegényebb diàkokkal is)
ÀLLitom neked,ha ma meglàtnànak az uton(3 éve)
ugyanugy megismernének,pedig tàvolra költöztem
tehàt:magabiztossàg,nyitottsàg
köszönöm
ha vkinek van még tanácsa kíváncsi lennék rá
köszi.
anegyediknek: eddig jól tanultam és strébernek mondtak szval most is tanulni fogok de népszerü is szeretnék lenni
Gondolom hogy gimnáziumba mész.
Na de ott tanulni kell nem pedig játszani a beképzelt kiscsajt, aki után futnak a fiúk. Ez nem Night Club, hanem iskola. Sőt, gimnázium. Ha ez az álmod, menj egy szakmunkásképzőbe, és ott megmutathatod hogy ki is vagy...
köszi
szerencsépr olyan suliba vok ahol nem hátrány ha jól akarok tanulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!