Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 14hetes kismama vagyok, és...

14hetes kismama vagyok, és eléggé látszik a hasam ahogy nő, a ruháim is alig lesznek már rám jók?

Figyelt kérdés

Milyen ruhákat vegyek? illetve nekem nagyon tetszik egy olyan hosszított nyakú ujjatlan felső aminek két bimbója is van mármint kötőkéje, csak nem tudom h mennyibe kerül, nem akarok

sok pénzt egy rucira költeni de nekem aza a felső nagyon tetszik meg is akarom venni csak sajna nem tuom h egy olyan mennyibe kerül?

segítenétek, illetve linkeljetek már vmit hol lehet olyasmit venni és mennyièrt de olcsón vmennyivel. valamint vennèk hozzá egy nagyon vastag Laktesz nadràgot (cicanadrág) az mennyibe kerülne ès hol? ??? ha lehet Nyiregyházán akarnàm ezeket a doolgokat megvenni lassan lessz egy vérvételem semmi normàlis ruhám nincs!! kérlek segitsetek, nagyon köszönöm :)

2013. jan. 6. 07:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Kínaiban lehet kapni kb 4500Ft, de ha kimész a nagy vásárba, ott 2500ért is meg tudod venni. Nekem is van és nagyon szeretem, de kell alá egy hosszú ujjú vékony felső is, az is olyan 1200-1500Ft.

Latex nadrágot te nem fogsz kapni, ami igazi latex, mert azt a szexshopban kell keresni, viszont pamut cicanacik vannak kínaiban, ami fényes anyagú, az meg műszál és köze sincs a latexhoz.

2013. jan. 6. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!