Hány éves vagy és hogy öltözködsz?
Figyelt kérdés
Milyen stílusban? (sportos, elegáns, diszkós stb.)
Melyik márkákat favorizálod?
Most lettem 26, és a barátnőm már szeretné, ha kicsit elegánsabban öltöznék, de nem dolgozom olyan helyen, ami indokolná, nekem meg bejön a koptatott farmer-kapucnis pulcsi kombináció, kényelmesebb mint az ing. Mi a véleményetek?
Nemet, kort is írjatok!
2013. jan. 1. 14:28
11/13 anonim válasza:
Én ehhez hasonló, átlagos cuccokban: [link]
21 vagyok amúgy. Nekem is szóltak már többször, hogy illene nőiesedni, de egyrészt az olyan ruhákban nem érzem jól magam, másrészt akinek nem tetszik ne nézzen rám. Ha olyan helyre megyek akkor természetesen alkalomhoz illő ruhát veszek fel, de minden nap szenvedni az ilyen dolgokkal nem nagyon szeretnék.
13/13 anonim válasza:
Feszülős V nyakú pólók, feszes farmerok, vmi nyakék rózsafüzér, vagy akármi. Mint minden focista. 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!