Szeretném felújítani egy picit a ruhatáram.15. 000 Ft-ot szánok rá. Szerintetek mibŐl hány db-ot vegyek? 16/F
Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 16:44
1/8 anonim válasza:
Annyi pénzből nem igazán tudod, vagyis nem tudom, hol akarsz ruhákat venni, de ha pl. bevásárlóközpontokban, akkor ott ennyi pénzből max két pulcsit tudsz venni, vagy egy nadrágot.
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ,majd megoldom hogy olcsón jöjjek ki,de mégis miből menyit vegyek?
2012. dec. 18. 17:16
3/8 anonim válasza:
1-2 nadrágot, pólóból többet, 5-öt legalább, pulóverből sem árt 3-4. Nem tudom, milyen a stílusod, de esetleg inget/zakót. Kabátból szerintem elég egy.
4/8 anonim válasza:
mire van főképp szükséged? hádában ennyiből már nagyon jól kijönnél pl. de most lesz leárazás a plázákban is.
h&m-ben sima minta nélküli pólót kapsz 1290 ft / db áron, ez állandó készlet, 100% pamut, jó anyagú, van piros, sárga, kék, zöld, fekete, fehér...
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,pont ma néztem azokat a pólókat,tényleg jó anyagúak az árukhoz képest:)pulóverből esetleg nem tudsz ajánlani jó ár/érték arányút?
2012. dec. 18. 18:23
6/8 anonim válasza:
Asia Center,Broadway,H&M
Itt egész jó,és olcsó cuccok vannak.
Nekem speciel 4 farmerom,kb.7 rövidujjúm,2 kapucnis pulcsim van hétköznapokra(+ünneplő,oizsama,sportcucc) Ez bőségesen elég.
Remélem segítettem.16/F
7/8 anonim válasza:
H&M-ből mondjuk pár 1290 Ft-os pólót, Bershkában van 7 ezerért farmer, H&M-ben a pulcsik le vannak árazva 3-4 ezer forint körülire.
Bár attól is függ,milyen a stílusod.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:DD
2012. dec. 19. 07:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!