Szeretném felújítani a ruhatáram. Segítenél?
Szóval anyukámmal fel szeretnénk menni pestre pár ruhátvásárolni.és valamelyik nagyobb üzletbe készültünk pl mammut,outlet center..de nem tudjuk hogy melyik igazán jó..Mondtanátok valamit ami nagyobb üzlet és elég jó áron is vannak ruhák?És szerintetek miket vegyünk.?:))
14/L
Várjatok 2 hetet és kezdődnek a leárazások mindenhol.
Van ahol kisebbek most is vannak (pl. H&M-ben vannak kabátok féláron) de a tényleges majd januártól lesz.
Ajánlom Pimkie, Tally Weijl, Bershka üzleteket, ezek a Te korosztályodnak valók. Amúgy ezek teljes áron sem olyan drágák, de azért féláron jobb ezekben vásárolgatni :))
szerintem Budapesten a Westend jó :)
és igen januártól óriási téli leárazások lesznek :) persze mehettek most is mert van ami már most fél áron kapható...:)
ami biztos hogy szükséges lehet azok: hosszú nadrágok,felső,pulcsi,fehérnemű
esetleg cipő :)
én ha plázába megyek new yorkerbe szeretek vásárolni :) nagyon jó ruhák vannak,szinte mindig van felső leárazás :) szezon váltáskor pulcsi és kabát is
mondjuk 1 hete vettem 3790 FT helyett 290 FTért egy övet :)
1. vagyok, Arénába menjetek.
Ott egy soron ott van a Tally Weijl, Pimkie, H&M, Zara, Stradivarius, Bershka. Végén a C&A, esetlegeg oda is benézhettek, ha mást nem bizsukért. Ott nincs akkora tömeg mint a Westendben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!