Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek mekkora ruhatárotok...

Nektek mekkora ruhatárotok van otthon? És hány év múlva újítjátok teljesen meg?

Figyelt kérdés
Miből mennyit "halmoztok" fel pl. pulcsi, poló, nadrág, táska stb.
2013. jan. 1. 08:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van 6 v. 7 pár cipőm, egy fekete blézer, 2 kabát, 4 farmer, vagy 8 sál (tavaszi - téli is), és rengeteg póló és ruha, mert imádom mind a kettőt. Szinte mániákusan vásárolom már meg őket :D Egy évben egyszer ki szoktam szelektálni a ruháimat és odaadom egy rászoruló család velem egy idős lányának őket:)
2013. jan. 1. 09:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Felsőből rengeteg van. Azokat szeretem a legjobban. Szerintem egy hónapig simán tudnék minden nap újat felvenni, valószínűleg 30 blúzom simán van, de már pár éve tudom, hogy kb mi tetszik, és vigyáztam rájuk, azóta gyűlnek. Nadrágból 8 darabom van, télivel nyárival együtt. Pulcsiból 4 szeretnék valamikor újabbakat is venni, amiket hordok azokat szeretem, de elég régiek már, és picit látszik is rajtuk. Cipőből 2 pár csizmám van, és 3 nyáriasabb darabom. Szoknyát, ruhát nem hordok egy ideje. Táskából öt darab van. Mindig próbálok a minőségre törekedni, vigyázni a ruhákra, így remélem, hogy még sokára kell mindenből újat venni :)
2013. jan. 1. 09:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs sok ruhám. 2 cipőm van, 3-4 polóm, 2 pulcsim és egy farmerom, mert csak akkor kapunk új ruhát ha a másik leszakad rólunk:S gáz nem gáz, de sajnos ez van:(

18/L

2013. jan. 1. 09:46
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Vegyesen 40 pár cipő kb téli- nyári, 15 kabát- mellény vegyesen, 30-40 ruha/ tunika, felső/tunika/ trikó kb 100 db, pulcsi nem sok mert nem szeretek pulcsit hordani talán 10 db körül, kardigán vegyesen 15-20 db. Farmer kb 7-8 db, leggingsek szintén kb.

Melegítő 1 szerr Adidas van és egy ülepes gatya a Sugarbirdből.

Táska kb 10 db, napszemcsi szintén 10 körül, bizsuk vegyesen 100 körül.

Én gyakran selejtezem a ruháimat, és kb hetente veszek valamit.

Zömében drágább ruhákat hordok, Amnesia, Magenta, Sugarbird, Retro, de vannak Zara (egy időben kedvencem volt de már nem) Orsay, Tally Weijl, Pimkie cuccaim is. Igazán noname nem hiszem, hogy sok van. Viszont a kedvenc motoros stílusú bőrdzsekimet 2900 Ft-ért turiztam kb 3 éve :)

27L

2013. jan. 1. 10:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom az előző válaszolóval eléggé hasonlítunk... :)

Felsők, tunikák: kb. 100 db

Pulóverek: kb. 10 db

Kardigán: kb. 20 db

Kabát: kb. 8 db

Nadrág: kb. 15 db + 10 leggings

Szoknya: kb. 30 db (imádom a szoknyákat :))

Táska: kb. 10 db

Cipő: kb. 30 pár

Kifejezetten olyat, hogy ruhatárfelújítás nem szoktam csinálni, mivel 1-2 hetente veszek 1-1 új darabot, ha vmi megtetszik. A régi ruháimat csak akkor dobom ki, ha kiszakad vagy elkopik, egyébként oda adom olyan ismerősöknek, akiknek jól jön. Kb. úgy tippelem 3-4 év alatt újul meg teljesen a ruhatáram, de van olyan ruhadarabom is, amit 10 éve vettem és ma is imádom.

L/27

2013. jan. 1. 11:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Nyári felsők: 32

Nyári ruhák: 2

Szoknyák: 3

Nadrágok: 6

Téli felsők: 19

Cipők: 15-20 pár

Táska: 5-6 de csak 2-t hordok

Kabát: 5

19/L

2013. jan. 1. 12:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon sok ruhám van. Általában vigyázok rájuk, így van olyan felsőm, ami már hat éve megvan, és még mindig jól néz ki. A stílusom persze változik, így amit nem hordok már, nekiadom húgomnak, ha neki sem kell, akkor eladományozom, vagy felteszem a netre. Táskából nincs sok, három-négy táskám van, nem vagyok nagy táskás, addig hordok egy táskát, míg "rám nem rohad", ékszereim is csak a régiek vannak, manapság egyáltalán nem hordok bizsukat, idegesítenek. Viszont rengeteg pár cipőm van, kb 30. Hatalmas cipőgyűjtő vagyok, imádom őket, van olyan, ami ugyanolyan, csak más a színe. Cipőre sajnálom legkevésbé a pénzt. Pulcsim nem sok van, kb 6-7 db, van vagy 30 blúzom meg 20 pólóm kb. Kabátom is elég sok van, kb 12-15 de ide beleszámolom a blézereket, a téli/tavaszi kabátokat is. Mellényem is van vagy 5, nadrágom meg nyárival télivel együtt kb 15. Szoknyám nem sok van, mert régen egyáltalán nem voltam szoknyás, most keztem hordani őket, így abból nincsen sok, kb 3 szoknyám van, meg kb 5 ruhám elegáns hétköznapi vegyesen.

Edzőruhám van még viszonylag sok, mert rendszeresen sportolok, és elég gáz minden nap ugyanabban lenni és naponta kimosni. Így van kb 7-8 tornázós nadrágom (rövidebb, hosszabb, bővebb szűkebb, biciklizéshez, lovagláshoz, futáshoz, jógához, mikor mit csinálok), vagy 6-8 pólóm meg három sportmelltartóm és két edzőcipőm, ebből az egyik egy sima, a másik meg futócipő.

21L

2013. jan. 1. 19:02
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor nem csak én vagyok gyüjtögető típus :)

Imádom a ruhákat :) és ha nagyon megtetszik egy ruha ami esetleg még le is van akciózva, akkor szinte mindig veszek belőle még egyet biztos ami biztos alapon, tiszta röhej... :)

Az írásaitokból viszont arra jöttem rá, hogy blúzom egyáltalán nincs, de pulcsim, szűk pólom annál több.

Szeretem az örök darabokat, mindig hosszú távra vásárolok. Szeretem a jó minőségű ruhákat amik nagyon nőiesek, elegánsak, finomak. Szeretem a cipőket, táskákat, ebből többet szeretnék. Ezekből is hosszú távra tervezek, nem egy szezonnyira.

És kedves 3-as (remélem jól emlékszem) válaszoló 18 éves lány! Neked üzenem, hogy annak idején nekem is alig volt ruhám, sőt..., az unokatestvérem kinőtt ruháját kaptam meg. De amint elkezdtem dolgozni úgy telt meg szebbnél-szebb ruhákkal a szekrényem, úgyhogy fel a fejjel hamarosan neked is sok szép ruhád lesz. Viszont addig is ismerd meg önmagad,nézd meg neked milyen ruhák állnának jól, milyen színeket kedvelsz, hogy később tudatos vásárlóként ródd a plázákat!

2013. jan. 2. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!