Férfiak! Milyen öltözékben látnátok szívesen otthon házimunka közben a feleségeteket nap mint nap?
Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 16:25
1/15 anonim válasza:
Ami épp praktikus, abban. Semmi különös.
Mi melegítő-póló kombinációban szoktunk porszívózni-mosogatni-vécétpucolni, zokni és papucs, jó ez.
2/15 anonim válasza:
wáhhhááhhááá@>**##Ł
Semmilyenben!
Na most komolyan,kényelmes otthoni viseletben.
(Volt egy kapcsolatom ahol a hölgy majdnem díszmagyarban takarított,hogy ez miért volt jó neki ne kérdezd :) )
3/15 anonim válasza:
Szexi fehérneműben...gondolom...
4/15 anonim válasza:
Amilyen neki kényelmes.Nekem tökmindegy este úgyis minden lekerül xDD
Na de viccet félretéve:Ami neki jól esik.De pl.Láttam már olyat is hogy a nő combig érő tűsarkú csizmában meg szexi fehérneműben táncolt a seprűvel szal..
6/15 anonim válasza:
Mindegy, csak ne valami kinyúlt, igénytelen, szakadt cucc legyen...
7/15 anonim válasza:
Jaja, ne szakadt, kinőtt cucc legyen rajta. Többi nem számít. :)
8/15 anonim válasza:
combfix bugyi nélkül,magassarkú csizma,párduc mintás felső.
9/15 anonim válasza:
utolsó: azért én bírnám ha a feleségem legalább egyszer ilyen szerkóban takarítgatna :D mondjuk a párduc mintáért nem vagyok oda de ez legyen a legnagyobb gond :D
10/15 anonim válasza:
Na ja:)
Mondjuk nekem az a fétisem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!