Férfiak! Milyen öltözékben látnátok szívesen otthon házimunka közben a feleségeteket nap mint nap?
Köszi a válaszokat, sok használható dolgot írtatok :)
Tehát mackónadrág kipipálva?
Reklámpóló kipipálva?
11-esnek is köszi, szóval a barátod szoktatott rá, kicsit csodálkozom, és mi az a kényelmes otthonos viselet?
Az otthonkáról nem esett szó, ezzel mi a helyzet?
Az otthonka rémesen hangzik :D
De egy lengébb ruha bármikor jöhet :) a farmert én nem igénylem, sőt annyira nem tartom szexibbnek mint a tréningnacit... a legtutibb persze a cicanadrág, vagy a szoknya...
amúgy lehet néha tréningruhában nyugodtan, nem is kell folyton sminkelni (hisz tudom h az káros :)) elvégre én se farmerben meg zakóban vagyok mindig, de nagyon lenyűgözne, ha néha-néha (mondjuk hetente 1x) felkapna vmi szexibb göncöt, kisminkelné magát otthonra is :)
Köszi a legújabb választ is!
Azért a reklámpólóra még seki sem írta, hogy szívesen látná benne a párját :)
És a nem kinőtt, nem lyukas otthonka sem tarol, úgy látom :)
És azért írtátok többen, hogy mindegy..... :?
Szerintem azért írtátok, hogy mindegy, mert férfiszemmel annyira egyértelmű, hogy mi mehet, hogy ami nemigazán jó, az fel sem merül, és kiesik a látószögből.
Szóval nem baj, ha ilyen talán túl egyértelműnek tűnő dolgokat is leírtok.
Érdekes, hogy többen vagytok, akik inkább az alsóruházattal foglalkoztok (úgyértve az alsóruházatot, hogy deréktól lefelé hordott ruházat), a felsővel valamiért kevésbé.
(Persze "egybe"ruha avagy női ruha esetén az előző megfigyelést nem lehet tenni, de erre csak egyszer jött utalás, miszerint egy lenge darab nyerő lehet. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!