Hány éves vagy és hogy öltözködsz?
Milyen stílusban? (sportos, elegáns, diszkós stb.)
Melyik márkákat favorizálod?
Most lettem 26, és a barátnőm már szeretné, ha kicsit elegánsabban öltöznék, de nem dolgozom olyan helyen, ami indokolná, nekem meg bejön a koptatott farmer-kapucnis pulcsi kombináció, kényelmesebb mint az ing. Mi a véleményetek?
Nemet, kort is írjatok!
Olyan rockeresen. Fekete ruhák, kiegészítők, tornacipő vagy szegecses csizma.
17/L
Én nem igazán sorolom magam egy stílusba sem.Talán ha nagyon beakarnám kategorizálni az öltözködési stílusom,akkor a sportost mondanám.Szakadt,koptatott farmer,vagy egyenesszárú fekete farmer,kapucnis pulcsi,trikó,edző cipő,tornacsuka,van egy két nőiesebb felsőm is,de nem azok a giccses sz.rok.Mindig úgy öltözöm,ahogy nekem kényelmes.Persze alkalmi ruháim is vannak,szóval oda nem így ilyen lazán öltöznék azért.Régen is hasonlóan öltözködtem,mint most.Semmi gond az öltözködéseddel,öltözz úgy,ahogy kényelmes.
25/n
valahol a nőies és sportos és punk közt.
23l
18/l
Egyszerűen, visszafogottan, fltűnés mentesen, de igyekszem csinosan.
Nőies, elegáns, legalábbis igyekszem az lenni. A kedvencem a Zara, azon belül a woman-es jelölésű ruhák, azokban általában van valami fantázia, és minőségibb az anyagok, mint a sima basic daraboknak. A kabátom is innen van, egy királykék szövetkabát, aranyozott gombokkal, ez eléggé meghatározza télen a megjelenésem.
Aztán nagyon szeretem az intimissimmit, szerintem nagyon szép holmikat lehet kapni, nem csak fehérneműt.
Nadrágnak sima csőnadrágot szoktam hordani, sajnos nem vagyok valami nagy szoknyás...
Cipőnek egy kényelmes magassarkút, de kedvelem a lapos csizmákat is, csak mostanában, ezek a military jellegű szegecses bakancsok nem igazán tetszenek, inkább az egyszerűbbeket kedvelem, ezeket általában vagabondból, tamarisból, ha több pénzem van salamanderből szerzem be.
Táskából nagyon tetszenek ezek a pici, láncos fülű retikülök, sok szépet láttam már, csak hétköznapra nem valók:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!